Thursday, October 06, 2005

:: It's a Dozen of Roses ::

Currently listening: Big Yellow Taxi by Counting Crows feat Vanessa Carlton
My Mood: lapar arweyh~... :P


yesss~dapat gak opy curik2 masa nak update blog..walaupon benchmark IPTS yang En Sham suruh siapkan esok tak siap lagi..hehehehe..sat g saya n teep sambung siapkan eyh..hikhik..

Well,before this i keep on wondering why Along tu suka sangat kat En Sham,our Head of System Development Department.sekarang,saya dah tahu punca2 n sebab2nya..hahaha..trus jatuh hati..sejak semalam,since En Sham called me "opy"..warghhh..rasa cam rapat..baik..n sumer..ahahahah..kepada hefeezku,dont worry,u tetap di hati..ehehehe..well,opy suka la kat En Sham sebab..kerja2 dia sangat teratur~and dia wat saya paham tentang sistem ape yang akan dibangunkan..huhuhu..and one more thing,En Sham kata..nanti dia nak banje saye..wakakakaka...

hikhik..korang~my Hafeez hantar a dozen of roses kepada saya~cheh~balik2 keje je..nampak sejampak ros ada atas meja..hakhak..berbunga2 seyh hati saya~serius...dahla satu rumah tu bau rose tu~agaknya,tu jenis bunga ros apa eyh?bunga ros yg diletak-perfume eyh?hihihi..to My Hafeez...thanks sayang~susah2 je..hehehehe..i love you so much...kasih sayang you je dah amat2 meng-completekan i...ditambah dgn bunga2 yang mekar wangi~lagi happy la i~hihihi...(To Aishah,jangan jealous ek kite jiwang~ahahahaha)

hmm,opy tgh chuak ni sebenarnye..takot tetiba disergah dr belakang oleh pejom..ahaks..semuga ketemu lagi ya~ahahahaha..

p/s:roses di atas tu adalah Pemberian My Hafeez..hihihi...nak tengok tak,there's this one jersey yanG My hafeez buat and letak my favourite number?hikhik..walaupon his fave number is 10,die letak my fave number kat jersey ni...how sweeet~ahaks..


3 comments:

Sukur Ibrahim said...

bahagianya opy skrg yerrr...:)

alhamdulillah..

mE said...

mE pun nak rOse gak weyh..huwaaaa..~

sofia zarith said...

NAK GAK?suruh la cik abg anda pos dr kapal~hehehehee. :D