Friday, October 07, 2005

system is in progress~

~@ saat yang kuidamkan @~

Currently listening to:Bunyi taip-an jejari teep ke atas keybod ;p

perghhhhhhhhh..penat~kepala opy mengalami pening2 lalat..perlu ke?huhuhu..seyes maa..pening2 lalat tu berlaku akibat pening yang tak sekata kan?di mana tahap kepeningan itu tuan empunya pening tak sure and musykil2 kan akan kepeningan yang dialaminya?kan kan?muahaha..tatau la weyh..aku mengongs seyh skang~

sebab mengong?punca mengong?sebab system IPTS is in progress..aku ni cam biasa la..selalu je bengong2 bila usha coding coding..ntah hape hape ntah coding2 ni..mengapa perlu wujudnya coding?n mangapa seorang pelajar IT perlu tahu coding2?tak yah arr weyh~setakat tahu nak eja coding camne..tu aku rasa dah cukup hebat..kan kan?sape sokong?huehuehue..

tengah dok mereka cipta sistem..saya terkenangkan boyfriend saya yang sejak kebelakangan ini,saya mengalami sindrom tersalah-time-call-hafeez..perlu ke?ntahlaa...i miss his voice..every seconds of the day..and i want him to be here with me..boleh la opy turut meng-CODING-kan hotak mi boYpren..huehuehue..

cehh..genap arinini..ala2 lagi 3 minggu me and teep akan terhenti dari menkonpiuskan diri..and kepada EN Zamri bin Murah,u have 3 more weeks SAHAJA untuk melawat saya and teep..So,takmo datang ke?hiks~tapi walau pepepon..saya sonOt menantikan detik2 masa ini berlalu..tak sabar nak raya..pakai baju raya i yang cuns..makan kuih raya..tak sabar nak jumpa hafeez..tak sabar nak jenjalan kat KLCC,tak sabar la nak segala2 nya asalkan bukan buat coding..lastnite~opy balik kol 10.30 mlm..yup..pada bulan puasa~huhuhuhu..sedeyyhh siott..
takpe2..opy gagah lagi kiut lagi best..walaupon pelbagai halangan mahupon rintangan..kuharungi juaa..ececceh...

oh yup~Today's Along sengeks birthday~sonot la kite~die makin tua..and dia pon sambut her bday without her beloved one..so,kite serupa wahai along-tamau belagak2..and tamau la perasan 19 tahun,wokeh bebeh?buat2la insaf..huehuehue........dengan ini,saya mengucapkan.selamat 23 tahun..and selamat la along kahwin ngan abg-kapal-arieff ye?muekekkeke...muaks skett!;p..lalalalalalallaa...

so bebeh.......gua chow dolu la..wa mahu tido dekat surau..takpon depan pc ni pon gua layan...k.....

zzzZzzzzzZzzzzzZzzzzzzZzzzzz.




6 comments:

Anonymous said...

Hey, great blog!

I have a low carb diet plan site. It covers low carb diet plan related stuff.

Please check it out if you get time :-)

Anonymous said...

AOL to Purchase Blog Site
America Online Inc. yesterday agreed to buy Weblogs Inc., the publisher of 85 freelance online sites about cars, movies, parenting, travel and other subjects, the latest move by the Dulles-based Internet ...
Find out how to buy and sell anything, like things related to music on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like music!

mE said...

thank u..thank u..
ameen kat dOa2 & ur wishes tuh..hahaha!

chup2..
pasai apa dOk ade iklan2 dlm kOmen kO neh aa?

tEep said...

huhu..bley ke siap nk bg en.syam tgk isnin nnt..huhu :(

pezal ensem said...

takat tau eja CODING bodaks engineering cam aku pon geti. takyah blajor IT thehehe...
tapi kan weh apsal bopren nko tuh cam moker bopren adik ako? aku blasah bopren nko kang kalo dia bopren adik aku... thehehe...

sofia zarith said...

wahai peZal bdk engineering,ko sure ke ejaan ko tuh betol?muahahaa~

;p