Friday, September 30, 2005

~* AttRaCtiVe?aM i? *~



holaaaa~burrrrrrrrrrrrrrrrrp..........kenyang seyh~kite baru je habis dok melantak sekeping karipap,sekeping kuih-gulung-berwarna-hijau-yg-dlmnya-ada-kelapa n sekeping pau sambal..ahahaha..ade lagi 2 keping roti jala untuk opy habiskan pulak..ahahaha...

hmm,arini,kite cam tension2 sket~sebabnya,ade beberapa peristiwa KERUSI PLASTIK yang mengganggu my life~cerita yang cam tak logik~yang cam bodoh~so,daripada citer kat korang n buat dosa~better tak yah citer,k..lagipon,bulan puasa nak dekat..so bersama2samalah kite menyambut ketibaan Ramadhan dengan hati yang tulus murni..ecehh.hehehe

semalam,walaupon i think i happy sangat2..ade jugak la beberapa peristiwa malang yang berlaku kerana gambar saya di sungai congkak telah tersebar luas kat department lain..akibat beberapa kesilapan~chehhh~pasni opy takmo caye kat sesape dah~seyes...sobsobs...so,berkaitan dengan peristiwa itu,saya telah melakukan sessi luahan perasaan kat kak shanty..hikhik..n citer punya citer~tiba2 die kate kite nih attractive..hahahahaha..wat lawak laa tu~nih mesti opy attractive pasal opy la minah paling gomok kat IDIS nih kan?ahahaha..silalah anda menjawab wahai kak shanty oit~ahahahaha...

well...dah takde mende kot kite nak citer~cuma today,is the last day of Ija's n mek's practical~sobsobs..takde la kawan extra2 untuk chatting,breakfast kat atas n citer2 pepe..anyway,good luck to you guys~selamat kembali ber-ATMA ek~ ;)

p/s: To Hafeez-ku...i miss u laaaaa~

from left to right: kak wan senget,opy,mek,ija,kak ira,along n teep(the camera_girl) ;p

2 comments:

Zafriza Zuhri said...

hahaha..ko mmg terror ar opy!!!

cemana ko wat gmbr tuh jadi mcm cantik? per effect yg ko guna? ko guna picassa ek??

attractive?
the answer is : YES!!! dobop yg menawan.. haha.. -> christina aguilera punya lyrics jgn luper!!!!~~

wow!! wooWWW!!!

hidup OPY!!!

OPY BEST!!!

BEST GILAK!!!!!

SENGET!

sofia zarith said...

THANK YOU..
THANK YOU...
THANK YOU....

ish ish ish..blushing siot~
n mengapakah kini berlaku pengembangan hidong eyh?ahaha..asal yg lain tak kembang~no hal~muahahaha..

yeye,sy guna picasa jee..photOshoP kite fail maaahh...

;p