Tuesday, September 20, 2005

Life Is BeauTifuL-reALLy


yeahhhh~everybody~!!Guess what?teka lah and sila teka coz arini bos takde and lets play teka teki..huhuhuhu..well...ish ish..senyuman i yang menawan lagi menggiurkan ni dah sampai ke telinga seyh~seriousss~opy sangat Happy~weyh~giller happy nih~

My Mommy membenarkan i meng-holidaykan diri ke UUm~yeayyy~tak sabar giler seyh~tak tahu la cemane mama boleh lembut hati~i jujur giler pulak tuh~langsung tak tipu pepe~n mama bagi~haaaa..cenggini la baru rock mama~nyahahahahhaa..tralalalallaa...

super sonot~but my boo cam biase2 je~ke die nak balik KL?sebab kan kan..kalo i tak dapt g UUm pon actually,he'll be here in KL..tu yg tak kisah sangat tu kalo tak dapat cuti~tapi bila dah gabungan dapat cuti and dapat kebenaran from mama tuh bergabung~mau opy tak happy~yeayyy~!malam ni akn ku start packing~yeayy~hip2 hoorayyy~! :)

so,kesimpulannye,opy akan bertolak pada malam khamis selepas maghrib menurut Kak Wan~huhuhu..kira,sesampainye di Alor SEtar,kitorang akan tido kat umah Kak Wan..segan la pulakk..Tp takpe maa~coz kak wan said mak die je ade kak umah~so,boleh la i tido dengan seseksi meksi~nyahahahahahhaa :8)


oooppppppps..korang,nak tengok ek gambar opy n her friends jalan2 di Sg Wang/Low Yatt n Berjaya Times Square?ok~as i promised,here it is::


the three of Us:jAmiE,Uwa n OPy_cute..hikhik ;p

4 comments:

Anonymous said...

Saat dinanti2kan oleh opi...komen dariku...ntah...ishhh...pelik r opi neh...gile glamor...hakhaks...no offense...:P...ekceli opie xde komen r...hekhek...len kali r...*blur amat sgt* =P

Sukur Ibrahim said...

opy..jgn pergi meninggalkan diriku ini..aku keseorangan..kekekeke..

jln elok2 yerr opy...sejak akhir2 ni byk kejadian mngerikanla..

aku doakan ko selamat..cayam ko..

sofia zarith said...

mmm...insyaAllah..everyone doakan opy selamat gak k~thanks syukurr

Zafriza Zuhri said...

opyku..

gmbr ini adakah diambil menggunakan digicam barumu???

ha-ha-ha

; b