Monday, September 19, 2005

Having a goooooooood day?NoOO~!!

aarghh~i really hate it whenever it's raining and i have to walk to the bus station dengan hanya mengunakan payung dan mula la seliparku yg cun itu dibasahi air2 hujan bercampur ngn tanah n pasir~hoh~!super the verry kotor~!hishh..tension2..dahle malam tadi tak dapat tido seyh~seb baik walaupon tak dapat tido,suara Abang2 Ruffedge ku menemani saya~sebab saya terrrrbukak Nasional Fm(radio ape tuhh?wakakaka)..hukhuk..kire wlaupon tak boleh tido~layyan ar ngn suara Abang2 Ruffedgeku~muahahaha.....

ni laghie satu hal.tadi,on my way to Ampark Park LRT station kan..so kite nak la seberang jalan kat Jalan Binjai(if tak salah la name jalan tuu)..Then,i heard this motorcycle meng-hon2 saye sebanyak 2 kali..so i was like 'apahal lak....' huhuhu..bila i angat je my kepala dan memandang ke muka penunggang motorsikal itu,cuba teka ape???die telah MENJELIRKAN LIDAH NYE~!!helloooooooooooooooooooooooooo~!!what was that supposed to mean?bongokkkkkkkkkk~!!dahle Melayu~!sah2 Islam pulakk tu~!tak malu ke nak wat cenggitu~!bongek~!!tension2~!!mengapakah saya sentiasa di-sexual harrasment-kan?Bongekk~!apa yg ada pada saya???????bodohhhhhhh~~!!nextime i meet him~!tengok arrr~!!aku terajang siap ngn sepuk2 mamat tu~!bongek~!

fuh~!lupakan jap citer bongek tu..ni ade lagi satu citer yg cam tak puas hati..pasal semalam..yang kite dok kuar ngn waa n jamie~ok ok..kitorg memang kalo bercerita n kalo jumpe memang huha-huha habess ar~so,yesterday when jamie n me arrived at the Kl Central,uwa takde tau~so i called her to ask where she was at the moment.ok,die kate die kat toilet~so,kitorg pon tross ar gi toilet~sampai kat toilet tu mcm tak la packed sgt org~so kitorg ponn borak2 sambil uwa waiting for her turn...then cam bese,,kitorg gelak2..ok..taht time dh de org usha..so ,kitorg rase biasalah..sebab memang kat memanepon kalo kitorg gelak org akan ushaa maa..jeles laa tu tgk org happy..hikhik..pastu2.ade this one part ni si minah uwa n jamie senget tu buat lawak tau~memang super nak pecahh perott..rasenye time tu drpada taknak berak pon boleh jadi terberaks..muahahahahaha..wakakakakkaa..memang gelak giller beb..Tiba2..dengan tanpa disangka2 ade suara2 sumbang berkata "Gelak....perlahan la sket..anak dara,tapi gelaknye kuatt..." n kitorg pon teros la mencari Puan empunya suara yg meng-soUnddd kitorg tu...ok..ade makcik tudung laboh ni tau..so ,,ek enett..apahal..hueheuhehue..pastu2..ntah apentah makcik ni membebel~blablablablabla..pastu2..kitorg ushhaa la lagi kan...tengok2~!rupa2nyaaaaa.......


MAKCIK CLEANERRRRRRRRRRRRR~~~~

chehh~!!tak poas hati sungguh~makcik cleaner the indonn pon sudi sound kitorg~makin kuat la gelakan kitorg~wakakakakkaak~tensenn sungguh~adeee je ek org yg tak puas hati kalo opy n her gang bergelak ketawa..hampeh seyh~biarlaa sayew nak gelaks ponn..tralalalalallaa..sayew tak kaco ponn hidop makcik wahai makcik~(kat sini,opy bukan pandang rendah tau kat makcik cleaner the indoon tu..but i just thought that everyone should mind their own business ..toksah laa sebok2 hal org lain ek~eerrrrrk..salah ke i cakap ni?mmm...........)

well,i guess that's it la for today~i still waiting for my laptop..i have no idea where rais-the-merah-pekkat-boy is right now..but i hope he'll be here..in the office soon~risau la laptop kite kat org lain..cam nyesal je bg die format my laptop tuh..huhu..........

1 comment:

Zafriza Zuhri said...

maner comment yg i buat yesterday?? hoho ; b

opyku...ko mmg best!!! heee..