Wednesday, September 21, 2005

Da' BomB~!!

"chantek menarik tertarik ko memang da bomb~"-hahahaha..Pada suatu ketika dahulu iaitu kalo tak silap kite 3minggu yang lalu,adalah seorang akak in my office dok gile melalak2 lagu ni asal nampak opy~tahu la kite memang cun lagi kiut kan~tapi takyah laaa dok melalak2 lagu nih~muahahahaha......sape makan cili~die terasa pedas(esp. kalo anda kini sedang bercuti~muahahahaha...) opy jadi dajal japs..hikhik...jangan marah haaaaaaaaaa~
well,this is not actually what i'm going to write about~Actuallynye..paghie tadi~kan macam bese ar=kite naik bas~syiok sebab kat depan Risda je,tross dapat dodok tau~so,i dah budget dah~kalo dapat tido~mestila sata mahu sambung tido~wakakakaka...so,ape lagi~tido la dengan jayanya..Tiba2...........
booooMM~kebaBOOm~!Bangg~TIngToNg~ or...bermacam2 bunyik yang sewaktu dengannye berbunyik~mm,kite tak pandai la nak wat sound effect korang~so,korang just bayang2 kan je ek~wakakakaka...
hah~!!Bass itu telah melanggar sesuatu(maybe motor kot)~!kite wat derk je~i mean~kite tertanya2 gak la...tapi takde la cam this Amoi yang semangat berdiri n terjenguk lama2,,kan..seriuss maa..org Malaysia nih,,kalo ade accident ke hape ke..KEYPOH SEYHH~~sanggup stop their car/motor/lorry semata2 nak kepo2..tu yang wat jalan makin Jammed tuh~so,moral of the stoty ialah~ Kalo ade accident ke hape ke~korang wat derk je laaa~tamau kepo2..lgpon..kalo kepo2 n dok usha2 tengok~macam la korang nak tolong membawa mangsa kemalangan ke hospital n siap bayarkan semua2,kan kan?huhuhuhu....
so,dalam masa yang sama selepas berlaku nye the accident~alaaaaaaaaaaa..kacau daun tol~tak dapat la saya nak sambung tido..pasal orang lain kecoh2..hampeh tol la...hikhik..tapi,at the same time jugakk~saya mula risau~ish ish..ni sumer syukur nye pasal~mengingatkan pasal accident yang banyak berlaku sekarang ni~mmmm...risau la pulak nak gi UUm ni..dahle bertolak malam..takot lak if pepe terjadi~tapi takpe..hopefully,kak wan akan drive dengan begitu berhati2..almaklumla..kan kak wan bawak gf org ni~muahahahaha...
pepe~opy dah pon siap meng-pack-kan barang2..adela certain2 things yang tak masok lg dlm my bag~but overall..ok la~kire dah complete la gak meng-pack barang~
mmm,,,,,,,,tapi,i dont know y la korang~my mind still tak ready nak g UUm~hati excited giler~tp macam tak tahu pulak nanti nak wat ape~tu yg soh Si Dia plan everything..hikhik..mmm,makin nak berada dekat ngan diA~kite makin merindui diA~uuuuuuu........

4 comments:

Anonymous said...

Swinging the Spotlight
Though blogs started out as personal journals, and then started providing links and information across a range of topics, the medium has evolved sufficiently to allow for high-quality specialisation.
Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a chinese cooking recipe site/blog. It pretty much covers recipe related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

Anonymous said...

Hey, you have a real nice blog here! Keep up the good work!

I also have a ##airfares## site/blog. It pretty much covers ##cheap airfares## plus other related stuff.
You can save up 50% off your next flight!

You should come and check it out if you get time :-)

Zafriza Zuhri said...

opy.. tak faham la cerita ko!!!
ha-ha-ha

chantek,menarek, aku yg da bOmb! said...

ha..ntahnye..x paham langsung..huhu!