Sunday, September 18, 2005

The day Uwa bought her New digicam~

yuuhuuuuuuuu..i just got back from Low Yat,Sg Wang and Berjaya Timesquare with my bestfriend in UKM = Jamie n Uwa~hihihi..i`m soooooooo happy rite now~rindu sangat kat dorang~and akhirnye~dapat gak jumpa dorang walaupon without my Keff..yeayy~rite now,,i`m in KL Academy-the only Cyber cafe situated behind my house~budget je name KL Academy~but it belongs to this korean Uncle yg baik sangat with my sis~huhuhu..Maka,dah namanya CC orang KOrea,maka Windows ni pon rasenye KOrean Version..Keyboard die..n sumer2 perkataan dlm Friendster/blogger/yahoo mail..sumer dah jadi bahse korea~seb baik muka aku cam korea..ihiks..so i buat2 la paham n hentam2 je tekan pepe..muahahaha.....

oh yup~jumpa jamie n Uwa ni pasal Uwa kechik merangkap my forever roomate itu ingin membeli new digicam~So,opy kan expert~so,i la kene teman~wakaka..best2..camera wawa sangat best~n it`s actually the camera that i want~but i cant afford it~tak cukup duit maaa~sobsobs~tp,oleh kerana mi rumet dh beli that camera pon~i`m sooooooooo happy for her(seriously,opy kini menjadi seorang yg lebih thankful..coz dh lebih matured..coz my birthday pon dah nak dekat maaaa..hihihih)~yeayy~uwa dapat digicam yg best~sakan seyh kitorg amik2 gambar td~wakakaka..

aiyark~walaupon banyak gmbr yg kitorg amik.malangnye i cant put it in this blog rite now~my laptop takder~stil ade kat si rais-baju-merah-pekkat tuhh~!tensenn..konon nak bg hari jumaat..sampai arini pon masih kat die lg..ape nak buat harta ke my laptop tu?huhuhuhu..opy menjadi garangss buat sementara waktu..kekekkee..

so,as soon as i get my laptop back n dah transfer sumer2 gambar~i`ll post all the pictures,k~
ohhh..betapa tak sabarnye saye nak manempel gambar2 itu~wakakaka......

aiyark~esok keje~alam tensen kembali menjelma~esok,i have to WORK BETOL2.pasal our bosses n org2 kuat Imatera sudah pulang dr Kuantan~so,NO ronggeng2 lagi for opy..sobsobs.. :(

ok~haf to check my mail la pulakk..n check pepe yg patot kat friendster yg takbest tuh~tatataa~

No comments: