Friday, September 16, 2005

" aKu Tak BisA,,,,, "

Menanti Sebuah Jawaban by Padi

aku tak bisa luluhkan hatimu
dan aku tak bisa menyentuh cintamu
seiring jejak kakiku bergetar
aku tlah terpagut oleh cintamu
menelusup hariku dengan harapan
namun kau masih terdiam membisu

reff: sepenuhnya aku ingin memelukmu
mendekap penuh harapan 'tuk mencintaimu
setulusnya aku akan terus menunggu
menanti sebuah jawaban 'tuk memilikimu

betapa derunya rindu menusuk jiwaku
semoga kau tahu isi hatiku
dan seiring waktu yang terus berputar
aku masih terhanyut dalam mimpiku

aku tak bisa luluhkan hatimu
dan aku tak bisa menyentuh cintamu


warghhhhhhh~!!saya terpaksa menampal lagi menempel lagu ini~kerana sejak akhir2 ni,kite bangun pagi ke,everywhere i go la bak kate omputeh,telingaku akan terngiang2 lagu ini~uwekk~memangla sayew baru suka lagu nih..akan tetapi,lagu Teep ini tak la sebest lagu VE-ku sayang..muahahaha..sila jeling kat teep skett~takut dia marah kite kutuk lagu dia..hahahaha..

eh..eh..kesimpulannye nak tanye?best ke lagu ni?huhuhuhu..kite kate tak best maybe pasal i have'nt watched the movie(Ungu violet) yet..huhuhu..yelaa...i kan bf jauh..so takde sape pon sudi teman i tgk citer tu dolu~huhuhuhu......

weyh~senget~!arini i cunn~wakaka..kite pakai baju the verry pinky~sumer org~sila jeles..muahahaha..bestt nye ade blog~boleh poji diri sendiri~and takde sapew akan kesah~hahahahhaa...sonot2...

Korang~meh cheq nak habaq mai~cheq dapat cuti seyh~semalam kite telah bertanya kepada En Fadzil..dapat cuti ke tak..boleh die jawab "Laa..cuti laaa.." eh eh..mane la guey tahu sih..die tak inform pon boleh ke taks..ish ish..confius maaaa kat Imatera nih..kalo skema salah..kalo cm main2 manyak pon salah..abess tu cane saya nak act ek?mushkil..musykil...kate opy sambil menggeleng2 kapla..hihihihi...

well,memandangakan saya akan mendapat cuti..mula la opy mengalami sindrom ketidaksabaran tahap abnormal..seyes maa...tak sabarnyee nak jumpe hafeez ku~coz i know~die pom tak sabar jugak~hihhihi..mmm,,fyi,i `ll be going to UUm with Kak wan..my officemate..heeeeeeeee~tak sabar seyh~nak ronggeng2 sekitar kedAh~huahuahuahahahahaHAAHAAAHAA..

Kepada sesiapa yang akan saya tinggalkan semasa pemergian saya ke UUm..take care eyh..rindu2 la sayew selalu..hikhik..kepada zaffizuhri-ku~"zaffff~!tungguuuuuu opy~!!" ;p

5 comments:

Sukur Ibrahim said...

apa ni opy..lagu ni dh lama la..
by the way aku pun minat lagu ni..aku tgk cerita ungu violet tu..sedih seyhh!!!

ko nak g uum ek???nak itut leh?

sofia zarith said...

dah lama pom dah lama laaaaaar..janji opy suka~huhuhuhu..

nak itot?owh~

TIDAAAAAAAAAK~!!

mE said...

erk..da mintak izin lOm dari mOmmy Opy?

lalalalala..

Zafriza Zuhri said...

i'll wait for you & yes of course treat you aight.

tEep said...

haha..kutuk2 pun, last2 minat jugak kan ;) seswai x klu aku amik lagu nih jd lagu tema utk bintaNg :P ihiks! hahhahaheuha.. opy nk gi uum?keseorangan la daku di meja ofis itu.. *lonely..i am so lonely..lalala xingat lirik..* nyesal lak xminta cuti..huhu...