Thursday, September 22, 2005

~*The day that i've been waiTing for,,*~


yeayyy~There's nOthing thaT could describe my feelings right now~ececehh...berbahasa Omputeh plak opY pepaGi nih..hhikhik..seriouss bebeh...hari dan saat yang kuannti2kan akan menjelma dalam hanya beberapa jam lagi~perasaan ku amtalah bercampur aduk ketika ini~seronok+tak sabar+bagai diri terbang di awangan and sumer2 la yang sewaktu dengannnye~seriousss..right now,i'm the happiest person~sangat tak sabar laaaa nak jumpe my boo itu~hikhik :D

well,arini sampai office cepat 15 mins seyh~ape lagi..memandangkan opy sudahpon ala2 mengahabiskan penggantian poser..hikhik..maka saya pon terUss berlari lari nak ke Selera johor..(hidop johOr~!!hikhik)..Selera Johor ni merupakan kedai jual2 makanan yang paling dekat dengan mi ofis~uwekk~Asam Pedas dilupakan jap..hikhik..hahahah..maka dipendekkan cerita..saya telah pon membeli sebanyak 4 kepingss roti jala beserta men-tapau kari nye yang pekat lagi sedap itu manyak2..hakhak...best gilakk~n sebagai kesimpulannyee..perot i sedang Berkeroncong untuk Ana seyh~sebab bau kari ini sedang menusuk ke kaldu..muahahahaha........sat2 gi opy nak makan~n having my teh-o or nescafe yg bibik buat...sedap wooOO..;p

so Last night zaffi called me--angd told me aboUt her problem..poyo tol..ingat kan prob ape la...rupa2nya die nak g USm n takde kat bilik..so,she takot if kite dtg sane kang die tros takde kat bilik~chehh~ingatkan prob ape seyh~zaff sengeks arr~kan Opy dah terr-menipu zuhri konon ko nye problem amatla besau~hikhik..sorry ye wahai En Zuhri the hOrsiE~muahahahha..

okehh..ade laghie citer nih...korang~~~kat ofis kite,kakak2 n abang2 LJT sumer dah kene pindah ke tempat lain..kat bwah seyh~bukan kat sebelah kitorg laghie..cane nih??susah maaa..kalo nak tanye2 or di saat me n teep boring..dah tak boleh laa nak lompat2 ke meja n tempat kak ira n along itu..warghhhhhhhhhh.......nak nangiss seyh...tensen2....(p/s:Tapi kan,kak ira kate,maybe kitorg ponss akan dipindahkan bersama2 dorang..mmm,,jangan la maybe2 weyh..pindahkan la kitorang bebetol..hikhik..)

mmmm..well i think..i better type off again..and start to do something that is more beneficial..hikhik..so,before i type off selama maybe 4 or 5 days ni..sebab nanti korang mesti rindu kat kite kan kan?hikhik..so i think i better leave something for you..untuk tatapan umum..di kalamu kerinduan..ececehh..hikhik..gonna miss you,my blog,,n sepemergian opy ke perantauan...u guys take care of yourself ek~n doakan agar OPy selamat pergi dan Pulang...hikhik..;p


ini gambar ar lu oalng..wa amik kat CC blakang umah..hikhik..sebok je tangan my adeks tuh..hikhik...peace foreverrrr~

6 comments:

Anonymous said...

Hi, I was just blog surfing and found you! If you are interested, go see my ebay auctions site. It isn't anything special but you may still find something to entertain you.

Sukur Ibrahim said...

apsal comel sgt opy tu???

comel??konfius2..hehehee

Zafriza Zuhri said...

lor!! mmg opy comel pun. bukan sajer comel tp debab.. hahaha..: D

opy yg ngaku mlm td masa kt call dia..heee ; b

nnt jgn suka sgt on the way dtg sini. igt2 sket, sbb pejalanan anda jauh..tcare!

linda said...

oit...nak gi uum..hahaha...melepaskan kerinduan ker?bebaik gi sana..ni mak ko tau ke x?...heheheh...besenye x tau kan?

sofia zarith said...

hoit~!

PERHATIAN,,,MAK OPY TAHU EK..TOLONG SKET...

huhuhuhuhu

Sukur Ibrahim said...

selamat yaa cik opy ku...

jaga diri elok2..

(mcm nk pergi mana je kan..)..
igt kita selalu..hehhe