Tuesday, September 27, 2005

~* heRe wiThOut yoU-agAin*~

hohohoho...opy's back everyone~ hhahahaha...semangat giler harini datang ofis sebab...nak update blog~muahahaha......best besT~!i think these previous 4 days are the BESTEST DAY in my life~sonot~i cant imagine how happy and how lucky i am to be with him...

well.memandangkan banyak sangat benda yang opy nak cerita,i'll summarize ape yang opy buat sepanjang 4 hari berada di UUm..hikhik...

Day 1 (22/09/2005-Thursday Night)

- went to Alor Setar..kak Wan drove all the way while opy dok nyanyi2 lagu Rossa Pudar..Kak Wan senget...dok ulang lagu Pudar jutaan kali..muahahaha...sampai kat umah kak Wan..tidoooooOOO..muahahaha :P

Day 2 (23/09/2005-Friday)

-yeahh..bangun pagi dengan penoh bersemangat~mahu tak,i kan nak jumpe hafeez seyh~muahahaha...pagi tu breakfast makan nasi tomato(ye,opy akan kembali gomok)..then,after breakfast g jumpe hafiz kat pekan/town Alor star~hikhik..n gueess what?hafiz bawa saya jalan2 ke Sg Petani..(he said that according to his friends..SP is better than Alor Star..hahaha..konon2 laa...) tgkmovie cite hantu apentah..then on the way back to uum..singgah jap kat this park yang mawi pernah singgah kat jitra..best maa.ade air pancut2 yang la2 gempaq..hahahhaa..lawak giller..Then,sampai kat zaffi's room..kemas2..mandi..tukar baju..jumpe Hafeez n pergi ke UUm's KonVest..my comment:uum nye pesta convo is way better tahn ukm..ukm cam boring2 je n tak gempaks..UUm gak best..muahahaha..hidoP uum..kekeke...

p/s:lupa lak nak cite~mase jumpe zaff in her room..excited giller..n dok terjerit2 bagai nk rak~sebab.......perlu ke bross gigi pon nak same???sengettt maaaaaaaaaaaaa~!walau bagaimanapun..tahnk u soo much to zaff yang sudi berkongsi katil ngn kite..hahahaha..betol tak kite cakap..kite SLIM MAAAA~tido ngn zaff-tak mengalami jatuh2 katil seyh~hikhik..ahaks..

Day 3 (24/09/2005-Saturday)

Bangun pepagi..mengikut hafeez's plan.die nak bawak kite g Langkawi..at first..i tot he memain tau..rupa2nya betol seyh...but.. kite kate baik g Ahad sebab takut die penat..shian my boo itu~hueheuheu...penat2 pon..die telah membawa saya ke C-Mart iaitu pasaraya terhebatt siott kat Changlun..kira cam maju ar..hahahhaa..(at least i'm nort over-reacted cam zuhri yg dok cakap "maju..maju.." je bila nmpk C Mart yg ade escalator..nmuahahahahahaha.)...haahaha..pastu pastu kite g Bukit Kayu Hitam~hikhik..kat situ la shipping barang for my mum..seyes,..barang die murah..sukaaaaaaaaaaaa sangattt..love hafeez ku sangat2 coz bawak kite jejalan..muehehehe..At night, we had our dinner in hafeez's college~seyes..org pandang kitorg cam nak makan..kire macam kitorg ni hot stuff siott~hahaha..sebabnye,hafeez ku tu kan konon2 ramai peminat..n konon2 kiut..tp dobob..hahahaha...

lupa plak..petang tu kene jdi cameragirl bg kak wan..ces...hampes dowh..wakakaka..kak wan senget sekali lgi..hikhik...any way..congrats ye kak wann..huhu

Day 4 (25/09/2005-Sunday)

yeayyy~kite g Langkawi~jangan jeless ek..g naik cable car yg tinggi nak mampos..heee~opy tak cuak seyh..nyahahaha..tralalala..g tasik dayang bunting n eagle feeding~seyes...conot maa...tapi ptg tu balik terkejar2 pasal kite g balik hari kan..hikhik..balik naik ferry yg kureng best..makan seafood at kuala perlis..sedddap giler..n overall..memang best..n sayang kat hafeez semakin bertambah2...;) i love u soooooooooooooo much~!!

Day 5 (26/09/2005-Monday)

uhukkk..hari terakhir bersama hafeezku..nak balik kol 2.30 tapi sempat lg g padang besar..muahaha..memang berjalan sakan siott...best2..tp on the way tu hujan..so sampai UUm lambat..kol 4 bertolak dr uum..hahaha..kol 6 pon kat alor setar lg..hahahaha..tapi sedey seyh..sobsobss..sebab meniggalkan mi kekasih hati..ececehhh...hikhik

so, secara kesimpulaanye tu jela yg kite buat semasa kat uum..tak tahu nak cite ape..opy still in holiday mood..hahahaha..sat g ade meeting weyh..takut tak sempat publish kalo citer memanyakk..pepe,cite next time k..daa~

p/s:zaff..tenkiu sesangat...tak tahu nak cakap camne but opy terhutang budi n body seyh..nyahahahahhaa ;p

6 comments:

Sukur Ibrahim said...

jeles nya tgk dia...:P

ade bw ole2 from kedah x?

ha..opy..bilik zaf bersihx?hehehe..

Zafriza Zuhri said...

pERLu ker tanya bERsih ker??EEEeee!!!kentot!

WAjib + hArusLA bERsih & kemas & lain dr yg lain!!!~ ha-ha.kt guna lgsir sndiri dan siap ade almari antik dan ader kerusi poleh laras utk pc dan macam2 ada!!! hihi.EXTRA mantap : biLik zafFi wangi Lg mah!

if tak, mungkinkah OP sdey nk meninggalkan bilik ku??

lalalala...

linda said...

we...laaa...
hafeez ko cam tembam skit...
senang hati kot...
yelah ada aweks yg comel..
ahhahaakkks...
pas ni blanja aku makan k...
hahahhaha...
mayb aku dah lama x tgk dia kot...
hahahah...
kalo ada masa kita online nnt ek...
kim salam kat hafeez ko...

sofia zarith said...

ye ye..jawapan kepada syukur~bilik zaff amatlah bersih..muahahaha...toilet die ko tak nak tanye ke?bau kunyit keling siot...kekekeke ;p

sofia zarith said...

ye ye..hafeez ku memang tembam n dobob tapi cute maaa..hakhak..ni yang aku tumpang bangga nih..hafeez n opy sangat comel..lalalalalala

Zuhri Md Yusoff said...

ada ke patut aku gak yang kena? tak patut..tak patut..aku rasa c-mart tu maju la.. maju sangat untuk changlun tu..haha..tetiba je ada pembangunan kat pekan tu! haha