Thursday, September 29, 2005

^^FuTsAL ManIaaAA^^

wallaweh~pepagi buta ni kite dah sakit pinggang..bukan setakat sakit pinggang tetapi saya juga mengalami sakit peha..sengal22 seyh..nak turun tangga pon macam rasa pedih2 seyh~aiyark...anda tidak mahu bertanya mengapakah saya mengalami ini semua?ahahahaha..actually,malam tadi, fo rthe FIRST TIME of my life main futsal kat Seven Sports,Wangsa Maju..alaaa..betol2 kat blakang umah zaff n dekat ngan food court cina..nyahahaha...actually,maybe kalo ade member2 yang rajin ajak opy g main futsal..it wont be my firstime..sebab kite dr dulu lagi nak sangat main.but takde sape nak ajak..sobsobb..
so,dipendekkan citer..kite main futsal ni pon free..(tu yg pergi tu..ahaks..)..pastu sumer2 ni pon di bawah tajaan IDIS Club(kelab company yg kite tgh ber-praktikal skarang)...hahaha..so,sampai2 je..dengan bersemangat sekali...kite telah menumpang En Rahman..(sounds familliar?yup..but this one not my father la wey..ni ade abg GIS kat bwh tu yg muka nmpk cam garang tapi bilker dah kenal..die baik seyh...hikhik)..ok ok..sampai je kat seven Sports tu..korg tahu ape?hanya sebanyak 6 org perempuan sahaja yg dtg~chehh..cemane nak men ni?haha..main hentam2 la weyh..pe lagi..hikhik..ni yg malu nak citer ni..sebab main2 je..i scored a goal beb~!cayalah~powetr siot..walaupon tak cukup stamina tapi i tahu i memang amatlah berbakat..hikhik..see my leg laa beb..uhuk2..kekeke..
then,after main2 about 45 minutes/30minutes i gues..opy n rakan2 telahpon pancit seyh..ahahaha..stop jap..amik2 gambar.then smbg balik..kali ni bergabung ngn team lelaki..kira guys passing2 bola then yang hanya boleh menjaringkan hanyalah gurls..so,opy telah menjadi striker yang amat berjaya...4 goals in a row wa cakap luu~ahahahaha...bangga seyhhhh~ni yang bersemangat nak main futsal lagi ni..so,sesiapa yang nak ajak opy main futsal,amatlah dipersilakan..lagipon..kan saya nak kuruskan badan ni..kire 2 in 1 laa..(happy2 n fun2+slimming agenda..nyahahaha)..
teringat lak..masa kite dok lari2 anak..terdengar la jeritan sapentah mengatakan..."sofia...macam gini baru la kurus badan"...ecehh..suka hati je sound org ye cik abang oi...saya tahu la sy ni obes~tapi bf saya tak pon kecohhhh..yg ko kecoh apahall?hakhak..ecehh..ni boleh carik gado dlm forum underground IDIS ni...nyahahaha...mmm,sebenarnya opy nak citer tentang kekonpiusan saya kerana rasa saya semua orang cam tahu je nama saya walaupon we're not in the same department..contoh bunyik2 yang saya dengar ialah "weyh,bagi bola kat sofia..."..sofia tuu..sofia ini laa..sofia bla bla bla...hmm,papentahhh...perlu ke sumer org tahu nama ayu saya itu~panggil opy je dah ar weyy~baru brutal siottt~ahahaha..seyes..tetiba last night i rasa cam HOT CHICK~or to be exact..HOT CHICKEN,kot..muahahahaha....lalalallaa....
oh yupp.n last night i've got MY FIRST BIRTHDAY CARD~!yeayy~!and it's from Jaya Jusco..siap ngn voucher yang cambest palk tuh..yeayy~akan ku shoppingkan diriku ini....maybe nak gi ngan Aishah kot~but tunggu she ajak me laa.ahahaa..birthday card dah dapat~n i think opy dah pon dapat her first birthday present..from hafeez..iaitu Jalan2 ke Langkawi~walaupon itu bukan secara rasminya...tapi kite sangat2 tannkful to hafeez-ke..thanks you so much Sayang..coz right now~i'm the happiest person on earth... ;)
------------------------------------------------------------------------------------------------
fUtSaL PicTures~
------------------------------------------------------------------------------------------------

::excited::

::say cheeeeeeeese::

::lupa jap pasal bola..ahahaha::

::my lucky shoe-5 goals in a row beb..muahahaha::

::kita minumm duluuuuuuuuuu~~::

5 comments:

Anonymous said...

Girlprenku main futsal...WeewittTTT!ViVa gIrLprenku!teror la u syg..LIMA gol 2.nex time if u main lg, u score SEPULUH GOL pulak ek syg.n main jgn ganas2,k.nanti injured!i xde nak urut...;p

sofia zarith said...

wah wah wahhhh~siapakah itu?bf ku ek?wahahahahaa...sayyyanggg you sangat~!thank sayang bg comment kat i~hikhik..sayang u sayang u sangat2~!

terror eyh?mestila!u pon kan terror gak~kira aura dr u laa..hikhik...

ok ok i promise next time i score 10 goal eyh~pastu banje i tau tau~hahahaha..

bahagia nya hidupku bersamamu~muaks~!

uWa'S said...

huhu opy men futsal..kat bangi kata ade baru bukak ftsal center..boleh ler kita main2 ber sam..sure i lagi tere dari u...sebab balak i lagi tere dari balak u..xsal2 jer

sofia zarith said...

ahahahaha?ape ko kate wawa?balak u laghie terer dr Ballack i?

i sure or not?hafeez ku la super power seyh...jangan jeles..hahhaa

ok ok set~jom~aku pom dengar rm70 satu court~kite ajak reramai eyh~

chaiyok2..ahahaha

tEep said...

die neh jd mcm2, striker bley, goalkeeper pun terel..haha..cayalah~ tp seyes, mmg pancit lps main kejap..menunjukkan aku neh dh lame x bergerak cergas..siap lebam2 n luka2 plak tuh..haha~~tp sedeyh..time aku masuk court..estrella kuar court..time aku kuar plak,die trus masuk..hampehss...