Thursday, September 15, 2005

TeNTAnG RiNdoOO


yo wuzzup2....wahhh~bangga bangat~pagi ni sayew bangun awal~naik bas sepatt~samapi LRT pon sepat~sungguh mensenorotkan..muahahaha..oh ya~kite bawak laptop kite yg senget benget arini~sebabnye,si Rais-baju-merah-pekkat ;p tu tak habess2 n tiap tiap ari tanye bila la kite nak bawak my laptop utk di-reformat balik..tensen seyh~oleh kerana gerram..sy pon bawak leer..lgpon..kalo die yg format balik n wat sumer2 ke atas my laptop kire freeeeeeeee maaaaaaaa..syiok2..wakakaka..


korang~meh ushhaaa gambar di bawah ini::

ye..memang kat atas tu merupakan pasangan yg bahagia~huhuhu..(p/s:jeless seyh zaff g jln2 kat UUm ngn zuhri~cheh~hampess..kalo tak,sure kite ade sekali..huhuuhuhu)

sebenarnye,i copy n paste this pic sebab i miSs Something~teramat2 tahap dh tak tertahan seyh~si Tuan empunya motor merah ituu..huhuhuhuhu......i really2 miss him..hope sangat dpt cuti..wpon if i dpt cuti n akan ke uum n we have no idea = kemana mahu pergi..saya tetap mahu berjumpa sama si tuan empunya mOtor red-orange itu~cheh~nyala2 seyh moto die~

n kite nak jerit sekuat hati ni:: "I MISSS YOUUUUUUUUUUUU TUAN EMPUNYA MOTOR~!!"

hukhuk..rinduuu ar weyhhhhhhhh...seyes.......nak sangat my boo ade kat sini sekalang~hihihihihi

tak sabar nak cutiiiiiii~but tak tahu yet nak kelentong ape kat my mom..hueheuhue..any idea?hihihihihi...

opy ni jahat rupenyye..hahahahahaha..




3 comments:

Sukur Ibrahim said...

opy dpt cuti???cmne la bos dia baik sgt...ni yg dengki gilerr ni..

thu opy jeles ngn zaf ku kan??..

wei..tu motor hafeez ek..sanggupkah motor tu mmbawa opy kembali???fikirkan..kekeekek

gurau jerr..

sofia zarith said...

MESTILAH SANGGUP~
MOTOR HAFEEZ..
MOTOR OPY GAK MAAA~


uwekk~!

Zafriza Zuhri said...

opy, chomel kan motor dan org2 yg der dekat ngan motor 2....
heeeeee...

dgr la road tax masih der pada kt.biler ur ABG HFZZZ nk ambil?