Thursday, April 08, 2010

This Vs That


I terrrrrrrrrrrrr-bought this,



instead of This.


Bila balik rumah i was like sooooooooo menyesal, rase cam nak pergi bookstore tu balik, and pi tukar..!so i can get back my RM4.40.HUHU

(eh bookstore ke?padahal pasar malam jak bahhh..hahahahaha) :8)

Eh korang la ni kan cakap kalau dah nak kawen, setiap bulan wajib beli Majalah Pengantin?HUHUHUHUHUHUHU

Now terlepas sudah peluang untuk mencuci mata dengan melihat Cleo's 50 Most Eligible Bachelors.HUHUHUHU

Tapi takpe, Casey James yang gelak tawanya LANTANG macam i kan adeeeeee!
BoooOooooo CleooOoooOOooo!hihihi

alolololololo~I love you Baby, =P


"Saya Opy yang Punya,"


owhhhhhhhhhhh..i can feeel you Darling!


IHIKS =P

*Images-credit to Google Sayang ;)*

7 comments:

Bai said...

alamak...macam best je majalah pengantin tu..mcm nak beli je :D

SoFiA.opY said...

Bai: beli dari i je mau?COD kat Ampang point.HAHAHAHAHAHAHAHAHA

purplelurve said...

wah opy dah start membeli magazine pengantin...terer tu.. cari ilham eh? tapi kan my mom pun duk beli mag pengantin. siap ade brochure butik pengantin dia simpan dlm laci. apekah?

SoFiA.opY said...

Nad: i dah lama gak la beli, cuma tak kumpul kat satu tempat je lagi.I think i have to start menampal menempel.so takde la hilang fesyen baju/dress kegemaran i.hihi

wahhhh!ur mom mesti dah ade calon utk u!cayalah auntie!hikhik =P

ElyaElmo said...

mag pengantin terbaru yeh!!~mcm bestt jee..arabian style nye yeh..kene beli ni!!!ha3

SoFiA.opY said...

Elmo: weyh beli kat i laa!!Haku tak pasal2 pasal ter-promote Mag Pengantin ni.hampeh ar korang..HAHAH

zLa said...

opy, i dah lama giler tak beli mag pengantin sebab i rasa b2b blogs lagi best! hahahaha...that issue highlight pasal muslimah's attire kan..