Sunday, January 03, 2010

New Year, New You?


Hey hey hey,
Happy Two Thousand And Ten everyone!!!!!!!!

It's a New Year, and of course i should feast you with a new entry!
heh.

To all my friends, and family out there,I wish you joy and happiness and everything that u wish for!

Tahun ni kita jadi lebih baik dari tahun lepas ok?pwomise????????

Wanna know what my resolution is?

Yes, i have only ONE resolution for this year.Which is,:

♥.♥TO LOVE MORE♥.♥

An example, jika saya Love Hafeez more,saya akan berusaha untuk mempelbagaikan kebolehan memasak saya.=p

And if i love my body more, im gonna exercise exercise and exercise!eat healthy food and oso tanak minum manis2.opy, u've had enough kemanisan ok!haha

Lastly, jikalau saya sayang wang saya me-renew license saya, saya WAJIB memandu kereta berlatih bermula errrrrrrrrrr.. next Monday???!!Opy,Chaiyok!!!

P/S: And In case You wanna see how much i've gained in 2009, here's my latest pic;

baekkkkkkkkk punyeeeee:p

7 comments:

anne azree said...

opy...baekkkkk punyerrrr!!!~
hehe ;))
me pun will always love more..muaxsss~

uwa said...

comel baju ko! ahahahaha
nak satu huhuuhh

SoFiA.opY said...

azree: Love Rocks bebeh!!hahaha

Uwa: kan??mmg giler comel.siap ade tahi lalatsssss :p gi beli kat F.O.S g~haha

ajjah said...

opyness! my azam to get engaged, diy-ly.. :P

SoFiA.opY said...

haha babe i know!!dats y u tengah pintal bunga kan???

anyway that pintalan bunga is for what?

=p

all the best, nanti i nk kawen bley ah mintak ihsan pertolongan dari anda.~lalala

ajjah said...

pintal bunga for my goodies, and doing the bunga dulang for his hantaran too.. :) sangat penat, but loving it so muchhh

Sabar ye.. said...

Jangan cepat melatah. Kekadang kita kena gunakan mereka yang cepat melatah untuk mencapai matlamat kita.

Contohnya Hakim Lau Bee Lan, dia ini sebenar yang teroris kerana sengaja membakar hati orang Melayu bukan awak..awak percaya Jesus anak Allah..(penyebar Kristian yang mengambil cuti tiap2 tahun dari Kehakiman untuk menyebar bacaan bible) mencebik kepada Kerajaan, mana ada national security isu? Dia berpakat dengan Bishop Pakiam mengembangkan Kristian, di mana Jesus dikatakan anak Allah.

Kalau tak ada mamat yang bakar gereja, penganut Kristian ni pun puas lah, keputusan dia mengatakan Allah bapa Jesus berjaya.

Sebab itu kita mesti sabar. Sebab ada yang sanggup bakar gereja lah maka Kerajaan tergesa2 buat rayuan.

Alangkah baik kalau penganut lain baik macam kita. Tapi yg sebenarnya Katolik adalah ugama paling evil dalam sejarah.

Paderi Catholik main bontot budak altar, nun seksa budak perempuan, ajar dunia ini leper dan bunuh sape yang tak setuju dan macam2 lagi.

Sebab itu Katolik diharamkan di Rusia, Cina, Jepun etc.

Dia orang bukan orang baik jadi kita patut berterimakasih juga pada mamat2 yg cepat melatah tu.

Anda sebenarnya malu dgn kemunduran Islam Arab. Islam Hadari Melayu lah, yang menaikkan nama Islam, toleransi, praktikal bank islam, demokrasi dan internet yang bebas untuk melihat segala keindahan tubuh wanita..hehe tak ada di negeri Arab atau Iran. Bebas bergaul lelaki perempuan walau bertudung.

Tapi soal akidah seperti Tuhan yang satu tidak ada kompromi.

Siapa yang bom gereja pasti mendapat syurga kerana, Katolik ini ugama yang jahat. Cuba google Brad Pitt yang hensem tu bagi amaran tentang bahaya Kristian. Bill Gates pun tidak percaya kepada Kristian lagi. Charles Darwin semua membuktikan kebodohan Kristian jadi kita tak boleh membiarkan sesuatu yang dah jumud di barat mengembang dikalangan orang kampung, asli dan native yang mundur.

Ugama yang benar hanya satu. Tuhan hanya satu. Melayu bangsa paling agung hehehe