Friday, August 21, 2009

Are You Blind??????

ok, i thought this was funny.

during My lunch hour yang extremely lama itu, saya dan Eleanna telahpun ke rumah beliau, dan menonton Georgia's Rule.

But on our way back to her house, kami stop sebentar di sebuah gerai yang menjual pisang goreng dan karipap panazz yang tak berape nak faymes di Desa Pandan itu.

Time kitorg tengah dok memilih tu, baekkk punye marketing makcik tu..
"Adik, cucur udang tu tanak ke??ramai orang datang sini cari nii.."
i was like pandang muka Eleanna and buat2 tak paham.
(coz the cucur udang tak kelihatan begitu best di mata pemandangan saya)

then, when i was usha-ing the Pisang Goreng and belek2 them,she said,
"haaa..pisang ni tanak amik lagi seringgit kee?panas ni..sedappp ni.."
saya pun hangggokkan kepala lantas memberikan senyuman pahit.sambil beli je dalam keadaan terpaksa.


dan
tiba-tiba,,
makcik itu melafazkan sesuatu;

"Cantik La BODY Adik ni.."
(sambil menunjukkan jarinye kepada i..)

i was like, "huhhhhhhhhhh???"
sambil mulut ternganga weyh..

"Cantik Dan Tinggii........"

then we walked away from the gerai sampai gelak goling2 dalam kereta Eleanna..

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!

serioushit that makcik is penipuuuuuuuuu..
coz i am neither that cantik or that tinggi, kan?.lawak okeyhh

setelah merasa karipap panazzz dan goreng pisang yang "lazat" itu, mahu je aku nak bagi balik and sumbat dalam mulut that makcik sambil berkata;

"Makcik.,,,"LAZAT" betoll kuih ni makcik..."

dan ingin mengakhiri konversasi kami dengan ayat power ini:

"Are you blinddddddddddddddddddddddddddddddd???????????????"

Because I am Not.hahah

9 comments:

Uwa said...

pergh.. memang la tinggi dan chantik. hehehehhe
ko je tak perasan opy

SoFiA.opY said...

u shud watch this bajoo uwa,,
macam saloma lova lova!

tak pasal2 i jadi tinggi tawww
awww~ahhahaha

Zaffi Zuhri said...

Op, aku yg patot tanye ko soalan ni "are you blind?"

Aku ni struggle nk mantap kan body mcm ko taw! =)))) hahahah.

gal wrote said...

gile lahhhhhhhhhh mak cik tu!!! tp opy, i tetap suke u! dah la sengal..masuk air lg! =)) hehehehe..luv u!!

SoFiA.opY said...

zaf: ahahahaha..u r soo sweettt..but BLINDDD tooo.......

hahahahahhahahahaha

apakah ini semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????????

jahat ar korangg

SoFiA.opY said...

gurly gurgurllll:sebab banyak sangat air la jadi "TINGGI"..hahahaha

muah2!me lap u toooooooo ;)

babybath said...

hahahha LAZAT sungguh kuih makcik ni. LOL!!

SoFiA.opY said...

Aishahku:
hahahahahahhaha..
serius tak sedappp wek wekkk..mmg makcik itu blindddddddddd sangatt

ELLY said...

hahaha.....