Tuesday, July 07, 2009

I'm The "Geek" In The Pink.


Once again,

the title takde kaitan LANGSUNG dengan topic~

haha.

ok.just nak berlagak..

semalam, as we arrived at El's house at 5pm, (ye, sila jealous, saya selalu sampai umah before 5 or exactly 5pm.time tu korang masih hempas pulas wat kerja,kan?kan?haha)

ok,kami telah membuat sesuatu dengan memenuhkan sebuah box berwarna Pink;

Mari kita lihat dan saksikan aktiviti opy di petang hari;


Guess what's inside????


Guess Guess?????


besar giller ok bakul ni sebenarnye..


and it's RAMBUTANSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!

Now can you imagine, betapa banyak nye kulit rambutan yang kami kopek sehingga jari dan kuku lebam2????????

haha!serious!sebakul besar and i think adelah dekat 10kg kot!!!
hahahahaha..

ini hasil yang El dapat dari Kampung tunang beliau..pastu kami bercadang utk sezzukkan dalam fridge then baru lah kami akan makan~

baru styleeeeee~~

nyum nyum~haha

ok selain itu, saya rindu budak ini:


alolololololo..cute giler weyh this gurlll..maybe tak cute sangat bagi korang tapi if korang pernah main2 ngn die, she's sooooooo adorable ok!!oh nabeelaaa,i misssh yewwwwwwwwwww..huhuhu


At the same time, saya masih musykil, how come sekarang she jadi kurus camni????????
but still, tetap comeyl di hatikuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.xoxo


No comments: