Friday, June 26, 2009

One Week Journal~

Michael Jackson, 'King of Pop,' dead at 50

ituuu diaaaaaaaaaa headline untuk harini~

perasaan saya?

cam betol kah?atau ini semuanya rumours belaka??

oh~ianya Benerrrrr~~

so sedih~Like=Another Legend Have Passed~huhu~

baru plan if MJ buat World Tour lagi saya nak pi~macam dah lama tak pergi konserto~last was Dewa19 in 2008~huuhuu~

so today, as my lunch hour yang bermula dari kol 12tghari hingga 2.30petang..(sila jealous) and while waiting for the Domino's to arrive, let me share with you what i did for the whole week ya~

semoga anda tak complain saya tak update blog okie?hihi



Introducing Eleana, My Collegue,My X-Classmate, My Makanmate, My Gelakmate and My SoulMate..(haha,tibe2..)


Yang Elle tengah syiok isi tu adelah the Comment Card at Chili's.Elle cakap, kalo everytime kite datang and comment best2..sure nanti dia bagi voucher RM40~HAHA..nampak tak perkataan "Very Niceeee...." tu?haha tak bleyh blahhhh



Ayam Goreng Best!(oh dats not the name, tapi i lupa lah ape namenye~haha).Elle yang order, coz she tak boleyh hidup tanpa ayam~hahaha


Our Starter..Macaroni N Cheese..haha starter pon makanan berlemak2 ek~


The Burger that we shared,


I order ni je sebenarnye, the mashed potatooo!!!shedddapppppp!!!

ok pastu niat di hati, lepas makan@ Chili's cam takmo lah makan da, like nak diet n all, tapi, mari kita saksikan ape yang terjadi lagi yahhh~


ok, ini sewaktu dalam perjalanan ke Kota Singa~sunnies ni RM5 JE weyh~tp in a good quality~haha.oh ye,remember when i said kat Facebook that I tak heran if ber- KL-SPORE-KL in a day?ye, sbb family kami mmg selalu buat camtu~i pon tak heran sangat coz i memang bukan the driver~so boleh tidoooooooooo sepanjang perjalanan~haha


Tujuan ke Kota Singa adalah untuk pergi Kenduri Kawen~so he're The Model. You Can Call him Ely(sebut:Elai bukan Eli..sebab eli macam geli2..hahahahaha)

saya sentiasa suka design2 khemah/kerusi/pelamin/baju pengantin dan makanan Kenduri Kawen di Kota Singa~meletoppp ok~tapi tak sempat nak amik gambar sangat nak share ngan u ols~malu~nanti orang kata i jakunnnn~hahaha


The fooooooooodddddddddssss..Kat Malaysia asyik2 air colour orange and merah aje kan???

One of the Mamak's Stalls in Kota Singa


Sexy macam Kakpi~~:p


Longan Juice~We love Longan!but dorang served this without sudu, just the lidi.My Mama cam berusaha cucuk dan terus mencucuk, tetapi..

tidak berjaya!wakaka.Maka saya yang terror ni jelah yang dapat memakannye..wink wink~


and 3days after dat, saya telahpun ala2 berpuase..breakfast tak makan~lunch minum air and Jusmate 5~tapi malam makan buah~

cheh.

kagom.

dengan diri sendiri~

Namun begitu, malangnya semalam, nak tahu aku bantai ape?
1.Nando's -makan dengan ghairahnye..
2.Makan kat Intai-intai bersama Ampang Girlssssssss

and today:
1.Bfast- soto ayam Mama
2.Lunch-Domino's Pizza, BBQ Chicken, Cinnamon Stick + Cheese ape ntah

and sekarang perut saya sangat fulll!!!!!!!!!!!!!!!

ni budak2 laki balik dari Solat Jumaat bawak popia basah yang nampaknye macam lazat~haha

haiyahh~there goes my diet~i think i tak bleyh diet la~huuuuuuuuuuuuuuuu~~
cane nak kahwin cepat n mempunyai badan yang ramping kalo cmni?huuuuuuuuuuuuuuuuuu~~

ok, kwan2,saya ada soalan nak tanye,
which is better?


this
or


this?

coz i just bought spek mata yang macam mahal~tapi macam nak beli gak~so slumber je pilih2 n hasilnye design tak berape lawa~huhu~

and, power mata saya dah naik dr 100 left eye 125 right eye ke 175 dan 200 ok!

sekarang baru nak rase diri ini macam cacat..
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :((


6 comments:

Yaya 'SHEERA' Starr said...

Wei..
ko makan jusmate5 ek?
ada turun x?
aku baru makan tapi mcm hampeh jek. Dah makan separuh tapi takde yang turun pun..

babybath said...

i actually like the specky. maybe coz im a specky girl meself haha. muke kat photo bawah tu macam kurang iq sikit wahahaha

SoFiA.opY said...

sheera : haah, baru makan 3 packet out of 20 then i berhenti seketika~~nanti nak ganti pose baru sambung..kita bakal lihat hasilnye~sebenarnye chuak ok~sbb i mmg tak bleyh control makan~huuuuuuuuu :((

babybath:hahahaha..ok pasni u'll see me wearing spec..malas suda nak pakai lenses~huuuuuuu..weyh kurang IQ?apekah????????????

shiela said...

hehe..ape laa cacat pulak ;p

mohd shazwan nabil said...

umm...regarding on ur spek..i think with spek looks a little bit more cuter. :P

SoFiA.opY said...

hahaha tiba2 cute eh?tq tq~hahaha