Tuesday, March 10, 2009

i am helpful ;)

As today's a brand new week
,

Opy berusaha(chaiyok2) untuk membantu seorang rakan mencari words yang sesuai untuk diletakkan di tandas2 di Level 16B ini..

ini kerana si Rakan sangat
SAYAAAAAAAAAAAAANG Madam K woh!! hahaha..

Oleh kerana saya pengguna enjin gelintar G yang amat setia, let me show u
what i've found!


Pppperghhh...gile lajuuuu :p

poooot.....(tutup idong please..)


ain't the rabbit cute??


Dear Zuhri, do not menghendap zaff di dalam washroom yeah (even if you can..) hahaha


actually kannn,,ade banyak lg gambar kelakar2 n lucah2 unutk dikongsi bersama,tp tanak ah mencemar duli n mata u ols cmtu..mata kene jaga ok kalo nak mata sepet macam iii..hihihi

k i should be back at work like 2 hours ago..tapi aku dah dok surf the net cari gambar2 ni..
Maka, misi menolong si rakan tak berjaya,,tak mengapa coz at least misi mengupdate blog sangat berjaya :p

2 entries in a row???it's awesome!!!

cheh, perasan diri ni awesome pulak,,padahal istilah saintifiknya adalah mencurik tulang..hahaha..




No comments: