Wednesday, December 10, 2008

Today is the green day!
(coz im wearing a green baju kurung made by saree)

hahaha..ape ayat aku kat atas ni..macam budak tak lulus UPSR je..

hakhak..

so,how was your raya haji this year?mine macam biase sangat..didnt feel like rayaness + sore throat + uhuk uhuk (batuk) + demam at 10.10 pm that night..dahla i drove oops my sister & my bro drove alllll the way from melaka to KL dengan jem strawberry yang begitu ENAK sekali..dalam kereta dah bau minyak kapak sumer coz i was in total headache+disaster hoh..i dont like those kind of feelings..

so today, here i am..

MC?


no, im not the kind of girl yang suka amik MC kot..

MC tak rawk lah weyh!

and today, im ready to kerja rajen2!!oh streamyx.com, please please please fix the internet connection di rumahku so i can update new entries with some pics..

gambar pergi zoo aritu pon i tak update lagi ok..haih... :((

*eh why ah u people suke tau update ur blog when im away?bile i online and click on your blog everyday tanak la pulak update???hish hish...ini bukan merungut..its actually my way to say "I MISS YOU,FRIENDS.."



No comments: