Tuesday, December 02, 2008

The Brightest Smile Ever!-Moon-Jupiter-Venus Conjuction
Berita Harian Version



credits to http://www.falak-online.net


Did you know?

That im the kind of girl who loves to look at the moon and stars while im floating myself in the pool?

Sadly- i missed out the chance to look at the beautiful phenomenon :(

tu lah..jalan2 lagi kat KLCC and beli bag dengan tergopoh-gapahnye then menyesal and terpaksalah menukar colour pada hari ni..hukhuk :((

5 comments:

Primadona Fuschia d' Lolita said...

saya jua suka kira bintang bila mengapungkan badan di dalam pool dalam masa yg sama sedikit riak lahkan kerana boleh float n tak tenggelam. chet tak sedarkah itu bantuan 2 belon semulajadiku?wakakakka. op miss u ayuh jumpaan, i owe u swedish daging belon ikea

babybath said...

kat sini pun ada nampak tapi kat sini mata dia kat tepi, rupa macam ni :)

SoFiA.opY said...

nad!!:hahaha..2 belon?belon apekah ituuu??belon yang mantappp ekk??kikikiki

chah:oh u saw it!??damn jealous..:((

babybath said...

tapi masa nampak tu tak perasan pulak muka smiley. memang terang la malam tu

lagulelagu said...

owh..how lucky..aku sempat la menghayati pemandangan tersebut ketika makan malam di tepi sungai perak..sungai perak la kot name die..dekat2 dengan sekolah sains teluk intan. amik gamba tapi nampak bulan je n mate belah kiri..haha..

-akmal@chuckiemulish-