Thursday, November 20, 2008

Guys, please download this song .You will never regret it!!!seddap sgt lagu ni weyh,first time dengar pon dah tau!
trust me ;)


p/s: sila download if u rase diri u sgt up-to-date or nak menjadi up-to-date..sila jangan jadi macam sorg budak kat opis hakuh yg budget sgt hot(ok she's kinda hot but im hotter :P) tapi kannnnnnnnnn tak hot langsung sebab kawan aku kat facebook lagi ramai dari die!yessslaaa..hahahaha..

p/ss: oh saya macam ramai kawan kat facebook sebab sy approve je orang yg nak jadi kawan saya except sex maniacs n muke serram..so i AM HOT,kan?


eh, y ar these days our radio station sungguh mendukacitakan? i mean, i know la the songs that u play are IN..but do you really have to play the IN song like 6 times in an hour??nanti i boring nak dengar..nanti dengar rase nak muntah..n mual2 macam opy ade baby kembar siam dlm perot hokayhhh??

tp kannnnnnnnn..ade suatu hari tu kannnnnnnnn..KL fm sangat best weyh!!i like the lagu2 filem punye time..best wohhhh!!hinsdustan oso gotttt!!!jiwaku tenang n rase sgt romantika!!hahaha.SEKIAN..

yeahh dis Saturday im off to Cameron,Tambun,n Penang!!!!!cant wait to main2 ngn Nabeeelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

good night babes muah2..

No comments: