Tuesday, June 03, 2008




Dear dude and dudets..


im going off to JB this Friday!!yehaaa!!

rindu giler kat JB hokayy..:p


can't wait to balik jb jumpe kanak2 buduuu.jumpe atuk nenek.jumpe Asma, Yaya n Yati!!giler la tak jumpe!how i wish Hana Fedora is here in Malaysia,maka boleh la ber-huha same!mesti lagi havOc dunia ku ini~lalala..


serius la bile time dah kerja ni memang rindu sangat jaman kanak2 n sewaktu kerdil dahulu..tak pikir pape n main redah je ape2 pon..


contOh paling besar adalah redah tak pergi fire drill sampai kene buat SURAT RASMI n diberi CERAMAH secara percuma oleh Si Pengetua Kolej Ungku Omar.hahaha...memang tak ley blah!!


and mengapakah aku tibe2 merepek pasal FIRE or FIRE DRILL arini?ini kerana last week ade fire drill kat Dataran Maybank itu..and kaki saya gigil2 ok menuruni 16 tingkat punye anak tangga!!seyes rase macam mak nenek time tu..wakaka..tu la..mase muda2 fire drill tanak pergi..haha..


lagi satu,aku rase macam nak FIRE je Miss J suatu hari..suke2 hati je FIRE i suh balik on time 5.45..setiap hari tak bagi wat OT..kedekutttttttttttttttttttttttttttt!!!


mencii menciiiiii!!

No comments: