Monday, July 24, 2006

cinta mati..


-----------------------
CINTA MATI
+ AgNes MoniCa FeAt AhMad dhAni +
------------------------------------------
Bagaimana caranya untuk
Agar kau mengerti bahwa aku rindu
Bagaimana caranya untuk
Agar kau mengerti bahwa aku cinta

Masihkah mungkin
Hatimu berkenan
Menerima hatiku untukmu

Cintaku sedalam samudra
Setinggi langit di angkasa
Kepadamu Cintaku sebesar dunia
Seluas jagad raya ini kepadamu

Bagaimana caranya agar kau mengerti
Bahwa aku mencintaimu selamanya
Bagaimana caranya agar kau mengerti
Bahwa aku merindukanmu selamanya~~
hahaha..lagu yang opy tak penah dengar ini ditujukan khas buat cerita yang telah ditonton oleh Zaff,Bab n opy dengan khusyuknye di GSC One utama iaitu The Lakehouse (Sandra Bullock, Keanu Reeves)..mahaha..alasan lagu ni harus ditujukan utk citer ini adalah?kerana citer ni sangat memeningkan kepala n tak logik sket walopon besh..hahaha..so actually lelaki tu dah mati tapi die tak mati tau akhirnye..haha..paham ka?kalo nak jadi biol jap..tgk la citer ni..die akan wat anda berfikir..dan terus berfikir..muehehehe..
to zaff,thanks la ye sebab drive kitorang dengan amat berhati2..to Bab,thanks ek for ur touch and go card..thats y sonot je nak go go go everywhere!haha :p

No comments: