Wednesday, May 03, 2006

yeayness..He's The Man~!

lalalala..my heart goes shalala lalala~yeayyness~opy dah habes examm..yeayy...n Alhamdulillah sangat2 coz saya dapat menjawab semua soalan..sebab for me,kalo dapat jawab semua soalan tu kira ok la kan..haha..

ok ok..gembiranya tak terkata..went out with Cintaku 2 days before exam Java.kechuakan memang tidak terkata..Tapi nak sangat2 jumpe Cintaku kerana say merindui die n saya tahu die juga rindu bangat sama saya..ahaha..Maka, kami dating2an and watching2an She's The Man n main bowling sumore~!wowwie..besh2.hari itu sangat indah..lalala..She's The Man sangat beshh korang..go watch it!gelak sakan ahh..ahahahha..tak hengat nyee~!!and Channing Tatum ku~!he is superrrr HOT HOT HOT!aiyak..saya udah jatuh chenta sama dia..gmana ya?ahahaha.

1st pic:owwww~tak tido malam la saye...thihihihihi :p

2nd pic:wallaweyh..bisa bikin gwe pengsann!!:p

3rd pic:Kalaulah minah itu Opy...wallah....bahagianye hidup saya..moahaha :p

Last pic:saya sayang sama kamu..lalalaa~:p

aih aih..ayak..same stil ade keje la dude..draf kene hntr within dis week n saya mahu buat ape2 yg patot utk viva project di mana saya terpaksa gak berviva on 10/5/2006..wish me luck~!bye kiddos!;)

2 comments:

kurekure said...

pasti cowok kamu jeles bangat sama itu encik tatum ya.
chewah cakap endon lak aku.
memule aku nengok blog ni ade gamba lagi half naked,ingatkan blog gay le tadi keh keh keh

sofia zarith said...

hye kurekure..
hahaha..
perloo ke blog gay?
ciss!
sy straight maa..
ahahaha :p