Thursday, April 13, 2006

..............................


kenapa saya macam ni?
kenapa saya rasa nak nangis but tak bley nangis?
kenapa saya ni hampeh?
kenapa saya tak cam kawan2 saya yang lain?
kenapa saya jahat?
kenapa saya Malas?
kenapa saya bodoh?
kenapa saya tak happy?
kenapa sistem saya tak siap lagi?
kenapa saya ni tak guna?
kenapa takde bende pon yg best tentang saya?
kenapa saya mesti jadi kakak walaupun saya tak macam seorang kakak pon?
kenapa saya seorang anak walaupun saya ni anak yang tak guna?
kenapa saya amik jugak IT walaupun saya tak suka IT?
kenapa saya main-main masa saya matrix dolu?
n kenapa sekarang pon saya masih lagi main2?
kenapa saya macam ni?
kenapa?kenapa saya jadi opy?
kenapa?
kenapa?
"You guys might think I'm happy,But I'm not gonna be ok~!"
who cares anyway?

4 comments:

futsalchick said...

opy,,,,,
what happen to u dear
dont let urself down ok
things are going to be fine

=)

joned said...

ko ni.. jgn la..xde mende nye.. ni sume rules of life..ade jatuh bangun nye..so u dun hav 2 wori.. ok??? hepi2 slaloo ok??/

Anonymous said...

oit...apa ni..maintain la beb...ko kan berjiwa kental...hehehhe..
so wat`s ur plan during sem break?

sofia zarith said...

jiwa kental kah?entah ek..
hurm hurm..
:((