Saturday, March 25, 2006

v for opy?


lalalala..hikhik..the title sounds familiar?
hakhak..opy tirooo nama keff dekat friendster..lalala...
jika saya penat,maka saya akan kebuntuan idea..hiks~

korang,i wanna watch V for Vendetta~!cambest je cite tu..tapi cam ade mase jek nak tengok kan?
if
opy ade masa
maka opy akan gi tengok kat wayang..
else
opy beli CD cetak rompak yg **amat bagoss qualitynye di pasar malam Bangi kat depan Shell..lalala~

**kualiti cd cetak rompak yg opy beli tu bagos berdasarkan pengalaman minggu lepas membeli cd Nanny Mcphee digabung pula ngn sub-woofer mariam azwa binti yazid..huehuehue

babe~!!i did it~saya dah pass ujian undang2 aka lesen L~yeayy..
kini opy super excited...yeeeehaaaaaaaaaaa~
tak sabar arhh nak belaja bawak kete~yippeeee~!!;)
plus,abah n mama dah bagi kebenaran nanti membawa kete ke ukm..lalala..

esok ade bengkel..di mana akan blaja cara bukak tayar n so on la..best2..sebab dah ade member yang baru kenal semalam..pastu nextweek insyaAllah tros ley blaja bawak kete beb..best best..wish me luck..semoga opy tak chuak utk membawa kete di jalanraya kelak..huhuhu..

oh ye.saya baru je balik dari bermandi manda di Bagan Lalang..near Sepang..best2..tp hitam sket la kulitku yg putih merah kuning suci setulus murni ini:p makan seafood with my family sumore..seyes babe..super sedapp..korang try ar gi situ..opy guarentee korang tak nyesal..best best...

hurmm..oleh kerana opy penat kerana dok berenang2 di lautan cetek..:p maka tak larat dah nak type..but i would like to end my speech with kata2 my dad:
"makanan tu jadi paling sedapp bila kite makan bersama-sama dengan family..."

4 comments:

Wirawan Terulung said...

ye ker?? bukan makan tu paling sedap bila di suapkan oleh bf ker?? ;p

sofia zarith said...

haaahhh eyh..
pandai la wirawan ni..
memang terulung la beb..

huehuehue..
mmg ar..hafeez suap ape2 pom sedapppp ;)

Wirawan Terulung said...

itu baru hafiz yg suapkan...
blum lagi wirawan yang suapkan...
:D

sofia zarith said...

chehh...
hafeezku~
belasah ini orang~!!!huhuhu