Thursday, March 30, 2006

GoodBye...


Goodbye my lover...
Goodbye my friend...
You have been the one.You have been the one for me...


lalalala...sedaapnyee opy opy nyanyi,kan kan?:p

ok shadap opy shadap..haha..

korang...say goodBye u my rambut panjang n say helloooo to my new haircut yang cun melecun which is sooooooooo opyness~!
cun cun...potongan dilakukan di Bangi sahaja belakang Warta next to deret2 Mcdonald's..
it was actually like dis,
saya memang nak sangat nak potong rambut coz i'll look like sarang tebuan girl la weyh my long hair while im wearing the tudung..so, acidentally joned told me that she is soooooo rimass with her hair too..

after amik gambar for our scroll thingy,kitorang pon me-rOund seloroh Bangi seyh nak carik kedai gunting rambut yang ok ok..selesa and and the same time murah..RM8-RM20 ok lah..so naik turun-naik turun building at section 15 and sooo hampeh..kitorg g la warta..
it was my brilliant idea la kan..hiks;)
tiba-tibaa...........

kami ternampak sebuah kedai yang ade papan tande KEDAI GUNTING RAMBUT~!
yeayyy..sorak opy n joned..
TAPI..
kitorang konpius..sebab kalo selalu kedai gunting rambot yg tulis camtu and cam tak glamour2 sure kompennye la kedai tu gunting rambut laki je kan?so..ahhh..pedulik ar weyh..we giller2 nak get rid of our tebuan hair ini..haha..
maka alkesahnye kedai tu unisex..yeayyyness...and yippeeeeness..lalalala..

hehe..maka..pemotong rambut itu adalah pompan..and she looks like chinese..n while she potong-ing my hair kan..saya banding2kan la moker die dengan moker i..seyesss ahhh..patot ar orang cakap i cam anak cinaaa~!!huhu..
ok ok..pembetolan..actually that amoi is NOTTTT a chinese~!!die orang thailand~!!sebab minah tu ckp siamm seyh masa potong rambut sambil ckp kat tepon..huhuhuhu..kap kungkapp..kapp kappp..prai yai yaii..hahahaha..

ok ok since my rambut sudah pendek,i decide to change my shampooo n conditioner to this:

wuuhuhuhuhu..sure i makin cun..n hafeez makin sayang, kan kan kan?huehuehue..okies kiddO..i have sOmething else to do..chan chin ciaoooooooooooooo~

lots of love,

6 comments:

ira said...

wahh...sonot2dgn rambut baru eyh??
kak ira kene simpan rambut ler..xleh nk potong pendek da..
coz ada org suruh kak ira berambut panjang laa..

joned said...

senget la ko ekkkkk
da one yg rambut cam srg tebuan 2 ko ekkk..aku x telibat nagn kinda tebuan2 ni.. rmbt aku ok je:P

sofia zarith said...

oh kak ira ku~
ye ye..
rambut panjang ayu seyh..
i kan brutal..rambot kene ah brutal.huehuehue..
oh kak ira..siapakah orang itu eyh?
;;)
:p

sofia zarith said...

joned,yeke rambut ko bukan cam sarang tebuan?
tp ko omplain pasal rambut ko kat aku kan kan?
bwahahaha..
tak kira...rambut ko cam sarang tebuanssssss gak!
:p

Zafriza Zuhri said...

opy senget!!!!

perlu ker guna VO5 gaks???? huakk,,hak,,hak.... seyes senget ; b

kata xleh letak gmbr xtutup aurat mah??? hfzzzzzzz mu x mawah???? :-X

windu la kat awk....
hik,,hikk
mwah!mwah!

opy senget!~
tcare.

sofia zarith said...

ahahha..
itu nampak kapla je la..mane de nmpk rambut tol2..leher jeks nmpk ma..n lengan..lalalala..:p

rindu awak juga..awak je nyombonk selalu..
agagagga:p