Thursday, October 13, 2005

~*We Belong Together*~



Mariah Carey - We Belong Together
"........When you leftI lost a part of me
It's still so hard to believe
Come back baby please
We belong together

Who else am I gonna lean on
When times get rough
Who's gonna talk to me
Till the sun comes up
Who's gonna take your place
Baby nobody else
We belong together..........."
Pheew~!penat seyh menyanyi~n dok melalak2 and memekak2 kat depan pc nih..hakhak..beberapa line di atas adalah merupakan beberapa baris perkataan dalam lagu Mariah Carey yang membuatkan opy jatuh cintan tross kat lagu tu..hakhak..walaupon agak lama dah lagu tu release~argghh~pedulik~opy sayam lagu Mariah carey..hehehe..dah fed up dah dgr lagu Kerana Sayang and Kenapa..dah fed up gak dgr lagu 2 dunia~sekarang hanya lagu ini yang best pada telinga saya..hikhik..
yeayeayy..malam ni ade Majlis Berbuka Poser beramai2 kat ofis~kite ade bawak camera~sebab tinggal lagi 2 minggu je kan nak habes praktikal~!yeayy~kena la amik gambar banyak2..tu pon kalo battery tak king KONG~!sebab rasanya..pagi td cam terrrsalah tukar battery..so,tataulaa~kite lihat apa akan terjadi okeyh?
Malam tadi:opy nangis lagi kerana my mom~sobsobs..amat memdihkan hati..malas nak citer sebab as Anak solehah,tak baik kan citer pasal keburukan mama sendirik?so,toksah ar citer~lagipon..nanti kite nangis,bukannye hefeez kite ade nak pujuk..sobsobs..huuuuuuuuuu~
alaaaaaaa..walaupon ade majlis berbuka poser yang konon2 macam best ni~opy akan miss citer Salina~ntah mengapa kurasakan citer yang dok banyak kali ulang kat tv3 ni best~hakhak..besh2,,sebab ade fahrin n ako kot~muahahhaa..
korang,actually kite baru je dirasa-bodoh-kan oleh someone~sedih nak mati~ntahle..suka ati la kan kalo nak kata kite bodoh ke hape..sebab opy= "THINK GLOBAL ,ACT LOCAL" :D




4 comments:

uWa'S said...

wey cik minah!!!naper xkuar pun video tuh??lama i tunggu,,,hehhe
wey kita dah link kan k kat kitanyer blog...huhuhu

sofia zarith said...

ko kene tekan play dulu la baru kuar lagu tuh..hape daaa~;p

uWa'S said...

isk3..dah play...beratus kali..xdapat bukak pung!!!

sofia zarith said...

aik?yeke?ntah~aku salah coding3 ar kot~aku nih bukan bdk IT yg berjaya mencoding seyh~

oh i hate coding2..huehehueee