Wednesday, October 12, 2005

.. i'm LoVinG it ..



i'm craving for:Mcdonald's Grilled Chicken Foldover and KFC'c new criss cut fries~ warghhhh~!

Perutku berdegup kencang..sambil berkeroncong memainkan lagu linkin park..huehuehue...korang,opy kini mengalami sindrom kesakitan perut yang amat sangat apabila berpuasa~mula mula..sakit perut gilers..pastuh..dah sakit2 tuh boleh plak ber-sendawa...kuat lak tuh~!cehh..tak pasal2 orang kata opy tak poser tau..padahal..saya yang baik ni puasa punya la cukup..hehehe..ish ish..bila sendawa tu..dapatla saya mengsimpulkan bahawa pada bulan puasa ini..saya banyak memakan "angin"..hehehehe..

well..dah lama kan opy tak update blog?u guys miss me,rite?yup..i knew it already..almaklumla..opy la orang paling best di donia and di seluruh pelusuk alam ini~hehehehe.

so,cheq nak habaq mai..semalam,opy dah beli kad raya..kat Ampang Park..sebab tengah sebok menunggu bas..daku terpana/terpaku pada kad2 raya yang apek baik tuh jual~cun ar gak~so,sebab saya ni baek lg best..saya pom membeli kad2 raya untuk kengkawan saya...hakhak..and nama2 kengkawan yang akan diberi kad raya telahpon saya listkan..chit~boleh bankrupt seyh..ramai giller..hehehe..so kalo korang nak dapat mi kad raya..kasi la alamat kat opy..kalo rajin n kaya time tuh..opy bagi kad raya eyh?kekeke..

hmmm,,kite rindu kat boypren kite seyh~die tgh berdemam panas tuh..tapi opy takde ngan die kat sane..sobsobs..shiann la hefeez kite..kan kan?mm..hopefully,die akan sehat n die g jumpa doctor arini~kalo tak memang opy blasah die..:D (kalo sampai ati ar..kekeke)

weyh~klaa..perot opy sakit seyh~tak berdaya nak type lg~to all:selamat berposer~jangan suka2 ati bukak poser tau tau~ehehehe..daaa~



1 comment:

Sukur Ibrahim said...

opy ku...mmg rindu banget seyhh kt ko...oo..nak bg kad raya eh..ni alamat aku..heehee..

Mohd Sukur Ibrahim
Lot 1079 Km 12
jln kem komando
76300 sg udang
melaka..

kalau smpai kad raya tu kt umah..nnti kita bls..hehee..tq opy baik..