Tuesday, September 13, 2005

~*my first time*~

Hola~
yeay~Finally i made up my mind to choose blogger as my default blog~
hahahaha..lawak je..sebabnye, my previous blog in Friendster banyak sangat problem and masalah.nak edit font color pon lecey..bongek taks?sah~!Friendster memang mengong seyh..ahahaha.....

the second reason why i think i should start blogging in bloggger/blogspot (confuse la..mane satu name blog ni eyh?) is because of zaff..sebabnye,kalo kite bukan blogger kat sini tak boleh nak letak comments..lecey seyh~!so,bila dah ade blogger/blogspot ni,boleh la conteng2 kat blog zaff~muahahaha(gelak cam syaitooNN) wakakakaka...

so everybody~welcome to my life..

i`ll try my best to keep this blog updated..

as this is my first time,nothing much to say,but i want to put one of my favourite songs lyric here..so,peeps..terimalah........ :P

Kerna Sayang - V.E

Dari tadi kau berlari ku fikirkan.. hanya engkau yg ku idamkan tak pernah pula kau bercerita.. siang mlm kau menderita jangan dibiarkan perasaan menawar hati jangan dibiarkan semuanya berlalu pergi aku di sini ku tetap berdiri ku mengundang kasih pergi sendiri ku takkan kembali agar kita kan bersama jgn pulangkan kerinduan tiap kali kau berjauhan tidak mudah ku melupakan.. kerna sayang kali pertama di pandangan buat ku terbang di awangan jangan pulangkan kerinduan.. kerna sayang engkau memungkiri janji.. bukan aku engkau yg melupakannya.. bukan aku hanya aku yg impikan.. agar kita berbahagia hingga ke anak cucu tapi itu semuanya kenangan.. yg tinggal hanya perasaan dlm doaku hanya ingin selalu di samping mu.. oh pulanglah aku di sini ku tetap berdiri ku mengundang kasih pergi sendiri ku takkan kembali agar kita kan bersama jgn pulangkan kerinduan tiap kali kau berjauhan tidak mudah ku melupakan.. kerna sayang kali pertama di pandangan buat ku terbang di awangan jangan pulangkan kerinduan.. kerna sayang setiap kali ku mengenangkan mu siang..mlm.. ku doakan kebahagian mu yg ku pinta hanyalah.. tulus hati mu.. ada kau balas kerinduan ku

foot note:fuiyyyyyyyyyyyyooooooo..best gilak weyh lagu nih~!kalo dengar sure tak jadi nak wat keje lain~muaks!kasi cium kat VE~muahahahaha :P

3 comments:

ira said...

selamat dtg ke dunia blog memblog neh.. hope xde arr mslh font lg erk??

sofia zarith said...

hahahaha..iya donk~!cayam korang kerana korg pon ajak2 tahik ayam kans?hahahahha :)

linda said...

hmmm...si fiha tu pun dok nak wat sgt blogger cam ko...dia tanya how nak choose layout dia..mcm2 lg dia tanya...kata nya best la ko dah ada blog nih...dia nak suruh wani wat kan tuk dia...hehehe