Thursday, August 12, 2010

Midnight Coward =P



Tak semua kau rencana kan berlaku
Mungkin nasib tak menyebelahi aku
Entah mengapa engkau yang aku cinta
Mungkin lebih baik kau ku lepas saja

Oh ini tidak adil tidak adil baginya
Oh ini tidak adil tidak adil bagiku
Oh ini tidak adil untuk kau bertanya cintaku mencintaimu juga

Tidak adil tidak adil baginya....
Mungkin lebih baik kau ku lepas saja

Oh ini tidak adil tidak adil baginya
Oh ini tidak adil tidak adil bagiku
Oh ini tidak adil untuk kau bertanya cintaku mencintaimu juga
Bukan milikku

Dan aku memang penakut
Mengakui cinta kepadamu
Seribu kali ku cuba ucapkan
Bila bersamamu
Kau bukan milikku
Dan engkau pun tahu
Kau bukan milikku



Oh hari ini saya tak pergi sembahyang terawikh.Sebabnye, agak penat and pagi tadi ngantuk gilerrr..nampak traffic light je i happy sebab boleh tido 5-10 saat!hihi

Tengok, now tak jadi tido but end up,surfing the net!


Hampeh opyness!!huhu


Sebenarnye nak share, this few weeks, i memang dengar lagu ini sahaja di dalam kereta.


OK masa first dengar i told Elyas,"weyh asal la lagu Yuna kat Album decorate ni semua ngantuk2???"


But lama2 dengar jadi seddaaaaaaaaap.Hahah.


and the reason i love this song so much is , My Mr1010 selalu gila nyanyi ade satu part of this song bila dia poyo2 tak puas hati ke ape kan.


Dia akan nyanyi:

"Ini tidak adik, tidak adil bagikuuuuuuuuuuu..uuuuuuu..uuuu"

sambil jari telunjuk goyang2 ke kiri dan ke kanan.HAHAH.So everytime dengar lagu ni sorang2 and imagining him doing that, of course la i tergelak besauuu!Yes!sorang2!HAHAH



So, enjoy the song guys!

I dah start nguap2 ni!Night Night!

6 comments:

mafuza said...

yes, i pon pening dgr lagu ni mase naik kete u.
nasib ade u tu loudspeaker tau... kalau x, confirm i titon. ngeh3


hehehe

sabar ye. ape yg jd kt u tu semua dugaan. Allah uji sikit je tu ;)

ELLY said...

hahahaha.....x penah lg dengar lagu ni....aku cuma boleh imagine cmner ko gelak besauuu sorg2....haha...

SoFiA.opY said...

@Gurl: hahahaha.tapi best ok, i think u shud listen to it over and over again.best ;) heheh

@Elly: eh silalah tekan button play!hehe.haku mmg gilakan?boleh je gelak sorang2!muahah

Mohd Sukur Ibrahim said...

opy..selamat berpuasa...selamat berbuka..pastikan puasa penuh k..hehe

ZINAH said...

very nice :)

I must add,love your blog, keep up the great work, I am now following, feel free to follow in return
check my blog http://zinahns.blogspot.com

love and peace

SoFiA.opY said...

Sukur: sorry opy baru perasan komen sukur.Happy Eid la eh?hehe

Zinah: Oh thank you!gonna follow u too!;)