Wednesday, July 21, 2010

Not That Gorgeous


At first when i heard the name of this burger, i had a problem to memorize the name.Serious selalu sebut tunggang terbalik.Sometimes i sebut GCB, sometimes GBC.Sukahati i lah kan as long as i tak sebut GSC, miahaha.

So just now, after i banked in my cheque, i went to Mcdonald's in front of Hospital Ampang.Yes, officeku di area itu la!hehe.Sebenarnya motifffffff nak beli Oreo Mcflurry ke Strawberry Sundae,(supaya dapat mengubat hati yang sedang lara.).But end up, i bought 2 sets of Medium GCB.kan ni first time i drive thru ke Mcd sensorang, maka,bila kereta kat belakang rapat-rapat harusla i cam huru hara sengsorang dalam kereta!haha.

(P/S: I can drive my own car now.wowwie.Pasal pengalaman memandu tu later i buat another entry ok?)

Dan kemudiannya, Makcik opY pon terus terlupa untuk membeli that above mentiond ice cream, and Makcik opY is now, masih berlara hati...Thanks to the not-that-gorgeous-GCB Burger.I'm not loving it. :(

The Outside
The Not So Glorious Outside..huhu

6 comments:

shiela said...

nape..tak sedap ke..

ELLY said...

hehehe...sedap kan...aku pon dah mkn....tp aku amik satu jerk share ngan ajaq coz aku tgk mcm besar...then lps mkn rse x cukup la plak....knp ko b'hati lara?....meh la share....huhu

eh knp ko beli 2 set...satu lg utk sapa?....hahaha

SoFiA.opY said...

Shiela: mmg tak sdap

Elly: Knp aku rase cam tak sedap weyy?hukhuk.lembik2 je ayam dia.huhu.Ko makan ngn ajaq harusla tak cukup.ko baru segigit, mamat tu dah 5 gigit.hahahaha.Lg satu set tu utk El la.HAHAHAH

ajjah said...

babeee!! sangat sangat betul.. apesal GCB haku tak macam dalam gambar???

SoFiA.opY said...

ajjah!!: what do u mean ur GCB tak mcm dlm gmbr?lagi cantik eh dr aku punye?huhu.tp rase die sgt lah hampeh.mcm nak baling2 je dlm tong sampah.huhuhu

cyan said...

ehem test...test..