Friday, June 11, 2010

Simplicity



Tajuk agak geli geli.
Bukan bertujuan mempromosikan Produk SimplySiti ok~

Ni sebab cheq nak habaq, i am a simple person.
Simple sangat, seriously.


When i go out for a date, saya memang pakai a pair of jeans and a t-shirt.Tapi perasan ala2 stylo jlo sejak mulanya kewujudan shawl~ihiks

Seriously, suka giler kot tengok orang pakai those colorful bangles, rantai panjang2 tu.Ring yang besar gedabak tu.Serious suka.But i dunno how and tak confident langsung nak pakai.

Seriously.

But disebalik ke-simplycity-an i,I really hope someday there is one shop, either at Jalan TAR, KLCC ke mana2 lah, akan menjual ini:


Ra ra a a ahhh~ Rama-Rama maaaaa!hahah

Yeah bebeh, opY LOVESSSSSSSSSS PINK!ihiks!

Nak beli online cam mahal gilaaaaaaaaaaaa.For me, not really worth it lah.Sebab saya yakin, kalau seseorang di Malaysia jual ini, mesti harganya jauh lebih murah bukan?

Lagi satu, kalo pakai pin camni mesti rase cam cun gilaaaaaa.And kebarangkalian pin nak menyenget adelah kurang.I got yang Arzu punye tu, tapi tak berapa nak cinta or selalu sangat pakai.coz its kinda HUGE for me.huhu

So please, anyone, bukak la kedai jual ini pin, OK?Khas untuk OPY,Pleaseeeeeeeeeeeeee???=D

Thanks http://www.etsy.com for the images ;)



2 comments:

ctmun said...

tu pin cucuk kat tudung bhgian atas kepala tu ke..im so blur..hehe

vampire said...

whts up