Monday, May 10, 2010

I'm back and im Phat??????



Nononono.

not PHAT.

But- FATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT.


Si Gemuk

Sedih.

Bila FAT tu, rasa buruk giler!
Nak bergambar pon cam takde mood, badan tak boleh nak berliuk2, takut LEMAK tersembul!huhuhuhu

Konon nak puasa straight minggu ni, tapi pagi tadi makan nasi lemak ayam berempah.

haish.haish.

I am such a LOSER :(


12 comments:

Sarah Abd Rahim said...

Babe.. Jangan cakap camtu.. You're pretty and that's what matters! Kalau chubby tu pun bleh kurus balik..

xoxo

babybath said...

hahaha adakah maksud sarah kalau hodoh takboleh cantik balik?

ELLY said...

hahahhaa.....wehhh apa la.....mkn ayam berempah pon loser ker....x yah weh pikir gemuk ker kurus ker....yg penting kita happy....org tgk kita pon tau kita happy....

Zaffi Zuhri said...

Diva slim okkkk =)))))

SoFiA.opY said...

Sarah: thank you sarah for the lovely comments.hihik.ur really sweeeeeeeeeeet ;)

Aishah: hahahahahahaha

Elly: haha komen yang membina, but still, wajib KURUS!HAHAH

Zaff: babe, i diva gebuss.remember?hahah

Sarah Abd Rahim said...

babybath: Ish, ish, ish.. Tak baik tau memfitnah orang.. X_X

Sofia Biasa la tue.. Nafsu makan. Aku pong pagi bedal nasi lemak, lunch layan nasi kukus and dinner layan Doublecheese burger meal.. Hais..

mafuza said...

eh, kemon! u r not loser la!

i bawak u ke jalan yg benar k? hahahhaha

purplelurve said...

jgn cepat putus asa ok............caiyok!

babybath said...

Sarah: tu bukan mengfitnah lah..tu tanye je, sebab tu ada perkataan 'adakah'...joke je lah. Sorry

Sarah Abd Rahim said...

Babybath:: Hehee.. Aku pun bergurau je.. Tak amik hati pun. Awak pun jangan amik hati plak. Hais.. Itu la dia Internet ni. Kalau boleh tinggalkan pesanan suara kan senang, at least boleh dengar nada comel yang aku gunakan tuk comment tu hehe..

Diyanazman said...

ala.... org kurus pun bukannya bermakna chantekkk... chubby tu kan sexy tu... pheeewittt!

SoFiA.opY said...

Kak D: mucos graciasssssssss!(kembang kejapp, hihi)