Sunday, August 24, 2008


OH MY GGOD!!!!!!!!!!!!

i can't believe it!
Hana Fedora dah tunang!!





eh kawan2..kenape you all suka sangat wat opy terkejot?first,Si Zaffi and si Zuhri berkahwen dan i hanya dapat tahu two weeks before the wedding!


now, si Hana' pulak!tu pon i tiba-tiba je rase macam nak bukak facebook!patot la on the 20th of August tu kan, i btol2 rase cam something going on..ingat2 kat Hana je..sampai mimpi2 ok..hahaha..anyway,COngrats to both of Hana' Fedora bt Abdul Aziz n Fairuz!you guys memang pasangan yang paling hawt!tak dapat la i nak ngorat Fairuz,kan?hahahahahahaha..


ok..Hana is one of my closest friends back in Sekolah Rendah Islam ABIM, JOhor Bahru.ingat lagi time kecik2..kitorang memang terkinja2 tak hengat ok!lari2!lompat!panjat2!korek2 pwnutup botol dalam lobang..and die yang suruh i pergi ngaji pakai sleeveless tapi bertudung!tu memang giler!hahaha..we are the naughtiest girl ok!tp Hana lagi notty kot.kan Asma' kan?..hahaha..

one more thing Hana',pasni ko nak kahwin,make sure u let me know ok!serious ni!if not,sekali lagi i cakap,i akan bunuh u dengan menolak u terjun dari ur room mase kat UNITEN dulu!!hahahaha..

No comments: