Monday, July 28, 2008


BEFORE:




AFTER:




THE MUFFIN GURLSSS(or The-Cuba-Teka-Sape-Kawen-Dulu-Girls)haha..



wahhh!!!its been awhile since my last update!hhahaha..semestinya ramai yang menantikan cerita terkini lagi sensasi dari opy bukan?
hakhak!
oh Zaffi dah Kahwen!!and CONGRATULATIONS!!!(tak tahu lah dah berape kali aku ckp ni tapi fyi mcm tak caye la zuhri tu dah jadi ur husband zaff!aku maseh terngiang2 akan kesengalan zuhri sewaktu muda remaje dahulu..hahaha)

Alhamdulillah..wedding zaff berjalan dengan super lancar ok~macam senang giler mereka kahwen!and cepat n ghairah gile zuhri menyebut "Aku terima nikahnye Siti Nurzafriza bt Mohd Zin dengan mas kahwinnya $ tunai..."..mmg kene gelak dengan opy sebab mase Zuhri sebut tu macam dia marah sangat kat tOk Kadi yang menikahi beliau..hahaha..
banyak sgt bende nak tulis ni..but i think lets make it short n simple.
"Kalau ade jodoh, Takkan Kemana.."
"Kita merancang dan BERUSAHA..HANYA Tuhan yang menentukan.."
Last words:
Zaff, i cant wait to be Auntie Opy yang hawt!,maka mulakan prOjek itu!ahahaha..
p/s:ET Nad and GUrl,sonot giler ade kawan mcm u guys!mwah2!!

No comments: