Saturday, June 17, 2006

worgghhhh!!tensennye sayeeee~!!!


shitosss tol la!my mom asek dok marah je y i keep on mintak-ing her money..td mama called n saya pon meminta beliau duit rm80 utk lesen P selama 2 tahun..kene marah lagi..aiyak!
pastu akibat last week melanggar tiang, i tak ley plak bawak kete!hampeh ar mama ni!!tipooo kite jek..huhu


she said, "ala,after dis u beli kete n u can drive ur own car.."helloooOOOO,,d problem is i dont know tau saya boleh grad ke x and..ade ke org nak amik saya keje and then dapat gaji manyak2 utk membeli sebijik kete?!huh!aiyooo..i promise u la..i'll drive safely..cuma selalu mati enjin jek..:p


n i perli mama ape tau?"so u want me to be like u ka?ada lesen tapi takley bawak kete?" mah mah mah..di kala itu i tahu my mom da kalah..lalala..sebab tiap2 tahun renew lesen kete tp takmo bawak kete sebab chuak??..kakaka..

AND another problem is..cane agaknye nak mintak duit lg kat my mom nak bayar duit yuran sem3 ni ek?rm500 kesemuanya..huhu..gmana?bagaimana?how?how?

k la esok mahu dating dengan my sayang..kene tido awal..hiks..:p

10 comments:

Aishah said...

hahahahaha!!! same cam kite jek..cuma kite tak langgar tiang! huahahaha!!! lebih baik pujuk mak awak kasi awak drive kalau tak jadi macm kite..lama lama bukan jadi bukit...lama lama takleh drive naik bukit..hueh~

aishah said...

oh kite dah tengok cite cars tu...best gak.
hah..dah try ke beed foldover mcd tu?

sofia zarith said...

hahahaha..
aishah sengal..:p

sofia zarith said...

aiyak..dua2 pon blom maa..
beef foldover sgt seddap kan?
haish haish...
terliuq i pepagi ni u~
aww~:p

Aishah said...

tadi kite makan beef foldover tau..hhahah jangan jeles. bile nak datang umah?

futsalchix said...

weh opy aku ada buku MIS

Wirawan Terulung said...

kalo nak terror drive, kene lar main game INITIAL D' kat ARCADe shopping complex tu dlu...lepas2 tu musti terrror drive...:p

sofia zarith said...

haha..kite main daytona tp stil tak terror pong...?
sape nak jawab tuh?:p

kalo bumper car i terror la..sebab tu langgar tiang!
nyah nyah nyah :p

Zafriza Zuhri said...

op kentot!!!

hahahahaaha. xpe! ayah kt cakap, jgn langgar kereta org. dia xpenah ckp jgn langgar tiang atau tembok atau selain dr kenderaan org lain. gagagaga~~

nnt terror cam kt.btw op, bilakah ingin betemu melepaskan rindu?? hahahaha.

sofia zarith said...

to zaff,
heh?so boleh langgar tiang la ni?wokeh2..akan ku langgar kesemua tiang yg ada di donia ini!!
keke..

neway,i busy sket la weyh..mmg nk sgt jumpe n banje..tp entah biler..maybe bukan jodoh kite berdua..huhu...